Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

O NEOTAΞΙΤΗΣ - Οργουελική κοινωνία με συνεχή παρακολούθηση πολιτών ζητά ο Α.Πορτοσάλτε: «Ανώμαλο να μην δεχόμαστε τις δημόσιες κάμερες»

 


Μια οργουελική κοινωνία με συνεχή παρακολούθηση πολιτών ζητά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. 

Ο Α.Πορτοσάλτε με αφορμή τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι είναι «ανώμαλο» να μην θέλουμε τις δημόσιες κάμερες. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή εναντιώνεται το σύστημά μας για τις κάμερες, θέλω να υπενθυμίσω ότι η ιστορία της δολοφονίας του νέου, διαλευκάνθηκε κατά κύριο λόγο από κάμερες. Προσέξτε μια αντίφαση στην κοινωνία μας. Αποδεχόμαστε την ιδιωτική κάμερα, ή αστυνομία ψάχνει να βρει από ιδιωτικές κάμερες να βρει υλικό, αλλά τη δημόσια κάμερα δεν τη θέλουμε. Δεν είναι ανώμαλο αυτό; Ή είναι υγιές; Δεν ξέρω πως το κρίνετε. Εγώ το βρίσκω ανώμαλο. Η αστυνομία να ψάχνει ιδιωτική κάμερα για να βρει στοιχεία γιατί δεν έχουμε κάμερες κανονικά. Γιατί ποιος φοβάται την κάμερα; Ο παράνομος. Όταν έχεις μπροστά στην πολυκατοικία σου κάμερα να πιάνει την είσοδο, δεν παραβιάζεται κανένα ατομικό δικαίωμα; Στο μαγαζί απ’ έξω που έχει κάμερα, τοι γράφει, τον ουρανό με τα’ άστρα; Εκεί που είναι τα δικαιώματα;»


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις