Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Διαψεύδουν πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας τις πληροφορίες για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας


 Διαψεύδουν πηγές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα, σχετικά με την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας της Πάτρας, που θρηνεί τον χαμό τριών παιδιών της μέσα σε τρία χρόνια.

Ανώτατα στελέχη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που γνωρίζουν καλά την υπόθεση και με τα οποία επικοινώνησε το enikos.gr, διαψεύδουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Αναμένεται, δε, να εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, ανέφερε ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση στην 9χρονη Τζωρτζίνα εντοπίστηκε αλλοίωση στο οστό της μύτης του κοριτσιού, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Η Τζωρτζίνα, ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και το τελευταίο που εξέπνευσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο θάνατός της αποτέλεσε την αφορμή ώστε να υπάρξει παρέμβαση της εισαγγελίας και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η διαλεύκανση της αιτίας θανάτου της 9χρονης, εξάλλου, έχει χαρακτηριστεί ως “κλειδί” για την εξακρίβωση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες είχαν χάσει τη ζωή τους και οι δύο αδελφούλες της.

Εντός των επόμενων ημερών πιθανολογείται ότι θα βγει και το πόρισμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο “φως” στην υπόθεση, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις