Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: “Έχω πολλούς άσους στο μανίκι” ξεσπά ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών – Στηρίζει την σύζυγό του


 Στηρίζει τη σύζυγό του, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα. Μετά και τις νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ με τους αδιευκρίνιστους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, μέσα σε διάστημα τριών ετών, ο πατέρας κάνει λόγο για “δημοσιογραφικά δημιουργήματα” και εκφράζει τη στήριξή του στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας για αδικία σε βάρος της.

Σε δήλωσή του στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι “έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου, αναφερόμενος στη νοσοκομειακή και νοσηλευτική αντιμετώπιση της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας που πέθανε τον Ιανουάριο. Όπως μεταδόθηκε, ο πατέρας μίλησε για “ιατρικές παραλείψεις, που έκαναν το κακό”. “Θα τα πούμε όλα σύντομα, μετά τις τοξικολογικές”, είπε ο πατέρας, όπως μετέφερε η εκπομπή.

Σχολιάζοντας το πρόσφατο δημοσίευμα για την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, που διαψεύστηκε και από την ιατροδικαστική υπηρεσία, ο πατέρας είπε ότι τα στοιχεία αφορούν στον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που “έφυγε” το 2019. Ο πατέρας και το περιβάλλον του, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, λένε ότι πράγματι υπήρξε μία γρατζουνιά στη μύτη του παιδιού, τίποτα παραπάνω. Εξήγησε, δε, ότι η οικογένεια αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις