Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Συλλαλητήρια από τα συνδικάτα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις (Photo | Video)

 


Με κεντρικά ζητήματα το θέμα της ακρίβειας, τη διεκδίκηση ικανοποιητικών ΣΣΕ και την προστασία των θέσεων εργασίας, συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πραγματοποιούν συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία, οδήγησαν αρκετές συνδικαλιστικές οργανώσεις στη συμπλήρωση του πλαισίου της κινητοποίησης με αντιπολεμικά συνθήματα.

Στην Αθήνα θα βρεθούν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, των Πετρελαίων Καβάλας, των Μεταλλείων Χρυσού στην Χαλκιδική, και της Cosco. Κλάδοι που έχουν εργάσιμη ημέρα το Σάββατο, πραγματοποιούν διευκολυντικές στάσεις εργασίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προγραμματίσει η Τροχαία, που βρίσκεται σε επιφυλακή από τις 10.30 και προχώρησε σε διακοπές κυκλοφορίας σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες στους δρόμους.

Το ΠΑΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την αναχώρηση των εργαζομένων στα πετρέλαια της Καβάλας για τη συγκέντρωση της Αθήνας, την προσυγκέντρωσή τους στην Ομόνοια και την έναρξη της διαδήλωσης προς το Σύνταγμα.




Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις