Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Η Σουηδία πρόλαβε την Βρετανία: Τέλος οι απαγορεύσεις από σήμερα! - Όλα ελεύθερα! - Ούτε καν Covid Pass - Η Ελλάδα πότε;


 Η Σουηδία πρόλαβε την Βρετανία της οποίας ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το τέλος της πανδημίας από 28 Φεβρουαρίου (η τυπική ανακοίνωση θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου από τον ίδιο τον Βρετανό ηγέτη στην Βουλή) και έγινε η πρώτη χώρα που κατήργησε από σήμερα κι όλους τις (περιορισμένες σε σχέση με την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς) απαγορεύσεις που είχαν επιβάλλει με αφορμή την πανδημία, ενώ σταμάτησε τη διεξαγωγή δωρεάν τεστ για την Covid-19! 

Ένα ιδιότυπο «ράλι Ελευθερίας» στις ευρωπαϊκές χώρες στο οποίο επιμένει να μην μετέχει η Ελλάδα!

Η κυβέρνηση της Σουηδίας, η οποία καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας επέλεξε να μην προχωρήσει σε επιβολή lockdown, κήρυξε σήμερα την λήξη της πανδημίας όταν στην Ελλάδα οι αριθμοί νεκρών καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για «την ανάγκη διάσωσης του... Πάσχα»! 

Δηλαδή δεν κήρυξαν ποτέ lockdown και διασώθηκαν, ενώ η Ελλάδα των εγκληματικών lockdown μετρά κάθε μέρα 100+ νεκρούς!

«Όσο γνωρίζουμε αυτή την πανδημία, θα έλεγα ότι έληξε», είπε η υπουργός Υγείας Λένα Χάλενγκρεν στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Μπορεί να υπάρχει ακόμα ο ιός, αλλά σε ότι αφορά τους περιορισμούς έληξε και ο Covid-19 δεν θα κατηγοροποιείται πλέον ως κίνδυνος για την κοινωνία»!

Είπατε τίποτα; Θυμάστε τι έγραφαν οι ελληνικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κατά της Σουηδίας από την άνοιξη του 2020 ήδη, για να μην εκθέσουν τους χρεοκοπημένους Έλληνες πολιτικούς και «ειδικούς» που φυλάκισαν μία ολόκληρη χώρα επί δύο χρόνια και τώρα αδυνατούν να καταστείλουν αυτό το οποίο τα ίδια τα lockdown προκάλεσαν;

Ποιο; Αύξηση ανεξήγητων θανάτων πέρα από αυτούς του κορωνοϊού, κατά 10%! 

Στην Σουηδία όλοι πετάνε τις μάσκες, μπαρ και εστιατόρια θα μπορούν ξανά να παραμένουν ανοιχτά μετά τις 23:00 το βράδυ και χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των πελατών, όταν στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας κάνει την χάρη και αυξάνει από 6 σε... 8 τους ομοτράπεζους (άραγε θυμάται κανείς στην Ικαρία πόσοι κάθονταν στο ίδιο τραπέζι πέρσι στο αποκορύφωμα της πανδημίας;).

Καταργούνται τα όρια προσέλευσης για μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους καταργούνται, όπως και η χρήση του πάσου εμβολιασμού.

Συνολικά, 16.182 άνθρωποι έχουν πεθάνει είτε από τον ιό είτε ενώ έχουν μολυνθεί από αυτόν! Μόλις το 60% από τους νεκρούς της Ελλάδας που είχε lockdown! 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις