Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού - Χιλιάδες κόσμου (ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Μία από τις πιο δυναμικές κινητοποιήσεις τους πραγματοποίησαν την Κυριακή οι υγειονομικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τον αγώνα τους όσο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραμένει σε ισχύ από την Κυβέρνηση.

Αρχικά οι Υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στο σύνηθες σημείο συνάντησης στο Πάρκο Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής δηλαδή) και στη συνέχεια ακολουθήσε δυναμική πορεία προς το Σύνταγμα.



Στην πορεία συμμετείχε πολύς κόσμος,  όχι μόνο του υγειονομικού κλάδου, όλων των ηλικιών που ζήτησε την ατομική επιλογή στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, και στην επιβολή του με ακραία μέτρα όπως η αναστολή εργασίας και οι απολύσεις.


Μεταξύ των ομιλητών ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο ιατρός χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης και ο δικηγός Δήμος Θανάσουλας, ενώ το πρόγραμμα της κινητοποίησης περιελάμβανε και παραδοσιακή μουσική και χορό.


Οι κινητοποιήσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (14/2), καθώς θα υπάρξει νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους 17.





Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις