Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

«Τρολάρει» τη Δύση ο Β.Πούτιν: «Tι ώρα θα γινόταν ο πόλεμος;» - Εκτεθειμένο Tο πολιτικό και MINTIAKO σύστημα των δυτικών


 Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησε στην υστερία της Δύσης, για τα περί ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ειρωνευόμενος τις ημερομηνίες που αναδεικνύονταν από τη Δύση για την εισβολή, ο Ρώσος πρόεδρος διερωτήθηκε «τι ώρα θα έπρεπε να αρχίσει ο πόλεμος;»

Όπως μεταδίδει το Reuters, το Κρεμλίνο υπογράμμισε ότι εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει πως οι ρωσικές δυνάμεις θα αποσύρονταν σταδιακά από τις θέσεις τους, όταν θα ολοκληρώνονταν τα γυμνάσια, κάτι που σύμφωνα με τη Μόσχα συμβαίνει τώρα.

Χθες, Δευτέρα, σε διάγγελμά του, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικαλέστηκε πληροφορίες, βάσει των οποίων σχεδιάζεται ρωσική επίθεση σε βάρος της Ουκρανίας αύριο, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου. «Μας είπαν ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η μέρα της επίθεσης. Εμείς θα την μετατρέψουμε σε μέρα ενότητας» είπε ο Ουκρανός πρόεδρος στο διάγγελμά του.

Λίγο αργότερα, η αμερικανική κυβέρνηση ανέβασε μια κλίμακα ακόμη τον τόνο των προειδοποιήσεών της περί επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία, τονίζοντας πως είναι πιθανό να συμβεί μέσα σε μερικές ημέρες. Παράλληλα, ζήτησε από τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν και τη Λευκορωσία.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις