Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Πρίγκιπας Χάρι: To “χτύπημα” που ετοιμάζει για τη μοναρχία


 Ένα βιβλίο που θα ταράξει τα νερά, θα “χτυπήσει” τη μοναρχία στην καρδιά της και θα αποκαλύψει και τα πραγματικά του συναισθήματα για τη μητριά του, Καμίλα, γράφει ο πρίγκιπας Χάρι,  όπως αναφέρουν οι φίλοι του.

Ο 37χρονος Δούκας του Σάσεξ αναμένεται να αποκαλύψει τα πάντα για τη σχέση του με την αποξενωμένη οικογένειά του στα εκρηκτικά απομνημονεύματά του, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει υπογράψει συμφωνία αξίας 20 εκατ. δολαρίων για το επίμαχο βιβλίο, που θα εκδοθεί από τον Penguin Random House. Μάλιστα, όπως είχε ανακοινώσει ο Χάρι το περασμένο καλοκαίρι, το βιβλίο αυτό το έχει γράψει όχι ως ο πρίγκιπας που ήταν αλλά ως ο άνδρας που έχει γίνει. Αναμένεται να αναφερθεί σε καταστάσεις από την παιδική του ηλικία, τη στρατιωτική του θητεία αλλά και τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η αντίδραση της βασιλικής οικογένειας

Η βασιλική οικογένεια ανησυχεί έντονα για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να συνεργαστεί κρυφά με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα-φάντασμα JR Moehringer, γι’ αυτό που οι εκδτες του περιγράφουν ως “καθοριστικό απολογισμό εμπειριών, περιπετειών, απωλειών και μαθημάτων ζωής που τον διαμόρφωσαν.

 Λέγεται πως τόσο η βασίλισσα όσο και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος και ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ αιφνιδιάστηκαν από τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι συνεργάζεται για την έκδοση των απομνημονευμάτων του. Οι ειδικοί επί των Ανακτόρων είχαν προειδοποιήσει ότι ένα ενδεχομένως εκρηκτικό βιβλίο θα μπορούσε να κατακάψει τις γέφυρες ανάμεσα στον Δούκα και τη “Φίρμα”. Και οι προειδοποιήσεις που απηύθυναν πηγές προσκείμενες στον Χάρι το Σάββατο πιθανόν να προκαλέσουν ανατριχίλα στη βασιλική οικογένεια καθώς τα εκρηκτικά απομνημονεύματα επανεμφανίζονται στο προσκήνιο. Οι φίλοι του είπαν στη Mirror: “Αν πιστεύουν ότι χειρίστηκε με λεπτότητα τα θέματα, κάνουν λάθος. Απλώς περιμένετε να εκδοθεί το βιβλίο γιατί θα ταράξει τη μοναρχία στον πυρήνα της”.

Πρίγκιπας Κάρολος Μέγκαν Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι δέχτηκε σφοδρή κριτική την περασμένη εβδομάδα, καθώς αγνόησε το γεγονός ότι η Καμίλα έλαβε την ευλογία από τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και θα γίνει βασίλισσα, σύζυγος βασιλιά, και όχι πριγκίπισσα, όταν ο Κάρολος ανέβει στον θρόνο. Αρχικά, ο πρίγκιπας δεν έκανε καμία δημόσια ανακοίνωση αλλά έσπασε τη σιωπή του τέσσερις ημέρες μετά όπου από την έπαυλή του στην Καλιφόρνια εγκωμίασε το έργο της μητέρας του σχετικά με το Aids και τον HIV.  Άνθρωποι στο στενό περιβάλλον του πρίγκιπα λένε πως η σιωπή του μιλά από μόνη της και υποστηρίζουν ότι ο Χάρι έχει παγωμένη σχέση με τη μητριά του. Μάλιστα, λέγεται ότι στο βιβλίο του θα γράψει γι’ αυτήν την παγωμένη σχέση.

“Αν και οι εντάσεις είχαν ηρεμήσει ανάμεσά τους μέσα στα χρόνια, ήταν περισσότερο για επίδειξη ενότητας παρά μια στενή σχέση. Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα στην αρχή αλλά καθώς ο Χάρι και ο Ουίλιαμ μεγάλωσαν και ωρίμασαν, τα πράγματα πήγαν καλύτερα και τώρα μπορούσαν να συνυπάρχουν ως ενήλικες. Ποτέ δεν είχαν στενή σχέση και ακόμη δεν έχουν” τόνισαν οι πηγές.

Ο Χάρι αναμένεται να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία για τον τετραήμερο εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της γιαγιάς του, από τις 2-5 Ιουνίου. Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα τον συνοδεύσουν η σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά.

Χάρι - Ουίλιαμ - Καμίλα - Κάρολος

Επίσης, η βασιλική οικογένεια πρέπει να ανησυχήσει και από πρόσθετες δηλώσεις των φίλων του Χάρι ότι “έχει πολλά να πει. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι κρατά χαμηλούς τόνους από σεβασμό στην οικογένειά του, αλλά δεν είναι γι’ αυτό. Γράφει ένα βιβλίο έπειτα από μία συμφωνία εκατομμυρίων και κρατά τις σκέψεις του γι’ αυτό. Στα απομνημονεύματά του θα συμπεριλάβει προσωπικές πληροφορίες και οικογενειακές συμφωνίες. Θα έχει πολύ προσωπικό τόνο αφού θα αναφέρεται στη ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και την οικογένειά του”.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις