Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

TOYPKIKO UAV δολοφονεί αμάχους στην Αιθιοπία και όλη η Δύση «σφυρίζει αδιάφορα»!

 


Τουρκικό UAV σκότωσε 59 αθώους ανθρώπους στην Αιθιοπία! Οι περισσότεροι γυναίκες και παιδιά! Η «ευαίσθητη»  Δύση, οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι που «σκίζουν τα ιμάτια» τους για  τη «Δημοκρατία, την ελευθερία και την ασφάλεια των λαών» μόνο στις περιοχές των άμεσων συμφερόντων τους παριστάνουν τους ανήξερους και συνεχίζουν να χαϊδεύουν τον Ερντογάν , εγκρίνοντας χωρίς καμία δυσκολία τη δολοφονική «εξωτερική πολιτική των UAV»

Η αποκάλυψη για τη δολοφονία των αμάχων από τουρκικό UAV γίνεται από την Wasinghton Post.

Η επίθεση έγινε πριν από ένα μήνα, νύχτα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι άτυχοι άμαχοι κοιμόντουσαν στην ταράτσα ενός σχολείου. Είχαν καταφύγει εκεί , έχοντας εγκαταλείψει τα σπίτια τους λόγω του αιματηρού πολέμου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα πάνω από 300 άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις UAV ,από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο στρατός της Αιθιοπίας έχει προμηθευτεί UAV από την Τουρκία, η οποία εμπλέκεται σε όλο και περισσότερες ένοπλες συγκρούσεις μ ΄ αυτό τον τρόπο. Κανείς από τη Δύση δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτή τη δράση των Τούρκων.

Στην Αιθιοπία η κυβέρνηση χρησιμοποιεί οπλισμένα τουρκικά UAV τους τελευταίους 16 μήνες.

Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει όσα γράφει η Washinghton Post η οποία δημοσιεύει κι ένα συγκλονιστικό αλλά και σκληρό βίντεο από το σημείο της επίθεσης.


Το άρθρο και το βίντεο ΕΔΩ

How Ethiopia used a Turkish drone in
a strike that killed nearly 60 civilians

Mourners wail with grief over corpses following a Jan. 7 drone strike on an internally dispersed persons camp in Dedebit, Ethiopia that killed at least 59 civilians. (Obtained by the Washington Post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις