Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί κι ο βιογράφος του αποκάλυψε τον λόγο

 


Στάση πρόκειται να αλλάξει ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Καταλυτική η κατάκτηση του Australian Open από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε το 21ο Grand Slam της καριέρας του στη Μελβούρνη και έγινε ο μόνος τενίστας που το έχει καταφέρει αυτό. Η κατάκτηση του Australian Open στον τελικό κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ άλλαξε τις ισορροπίες, καθώς ο Ισπανός θρύλος άφησε πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς που με τη γνωστή ιστορία και τα όσα έγιναν στη Μελβούρνη πριν την έναρξη του κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, τον άφησαν εκτός διεκδίκησης. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν εξ αρχής αρνητικός με τον εμβολιασμό, ωστόσο βλέποντας τον Ναδάλ να τον ξεπερνάει, είναι διατεθειμένος να αλλάξει στάση.

Οι κανόνες για συμμετοχή στα επόμενα τουρνουά έτσι και αλλιώς θα είναι πιο αυστηροί, αλλά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν θέλει να χάσει και άλλες διοργανώσεις, ειδικά μετά από τα όσα έγιναν στη Μελβούρνη.

Ο Νόλε φέρεται να κάνει πίσω στο θέμα του εμβολιασμού για να μην μείνει πίσω στη μάχη της… ιστορίας όπως αποκάλυψε ο βιογράφος του Ντάνιελ Μουξ. "Αυτό που ακούω από το περιβάλλον του, είναι πως πιστεύω ότι θα εμβολιαστεί. Ίσως ο τελικός της Μελβούρνης έπαιξε καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό. Η νίκη του Ναδάλ τον οδηγεί σε αυτή την επιλογή χωρίς καμιά αμφιβολία" τόνισε ο Μουξ μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση.

Η αυτοβιογραφία του Τζόκοβιτς από τον Μουξ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα φέρει το όνομα "Μια ζωή στον πόλεμο".

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις