Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Κ.Βελόπουλος: «Με τη ΝΔ του Μητσοτάκη συγκυβέρνηση πότε! - Είναι επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος»!

 


Διέψευσε οποιαδήποτε πιθανότητα συγκυβέρνησης «με αυτή τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη» μιλώντας από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, και αυτό το έκανε για πρώτη φορά, σαφές και δεσμευτικό: «Με εσάς συγκυβέρνηση πότε! Γιατί έχετε γίνει επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος».

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της εφημερίδας του ομίλου Αλαφούζου, σύμφωνα με το οποίο «ο πρωθυπουργός απέρριψε το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση».

Επίσης χαρακτήρισε την «Καθημερινή» μία «φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου και του πρωθυπουργού» και την σημερινή Ν.Δ. υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως «κόμμα πατροκτόνων», που έχουν προδώσει τις αρχές του ιδρυτή τους, Κωνσταντίνου Καραμανλή! 

Ο λόγος: «Και το λέω έτσι γιατί διάβασα στις 7 Φεβρουαρίου να λέει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να συγκυβερνήσει με την Ελληνική Λύση. Αυτό είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με διαρροές.

Αυτό που δεν είπε είναι ότι εμείς δεν θέλουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και το έχουμε δηλώσει. Δεν θα συγκυβερνήσουμε ποτέ με αυτή τη ΝΔ, η οποία κάνει τα αντίθετα απ΄ ό,τι έχει πει».

«Πραγματικά η ΝΔ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ» έκρινε και αναφέρθηκε στην πρόσληψη του πρώην υπουργού και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Χουλιαράκη, στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάνοντας λόγο για υπόγεια συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Κλείνοντας τη συγκεκριμένη ενότητα, περιέγραψε δηκτικά τη ΝΔ ως «αποτυχημένη υποψήφια νύφη». «Η ΝΔ μου θυμίζει μία αποτυχημένη υποψήφια νύφη… Μου θυμίζει την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου που έλεγε ότι δεν θέλει γαμπρό, αλλά γαμπρός δεν υπήρχε» σχολίασε και κατέληξε λέγοντας: «Με εσάς συγκυβέρνηση πότε! Γιατί έχετε γίνει επικίνδυνοι για την πατρίδα και το έθνος».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις