Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της Άρτεμις: “Λύγισε” ο πατέρας της – “Σκάβαμε για να βρούμε το κορίτσι μας”

 


Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Άρτεμις από το Κορωπί.

Η Άρτεμις είναι 16 μήνες αγνοούμενη. Η πολύκροτη υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο του «Τούνελ», με νέα στοιχεία και μαρτυρίες.

Στην εκπομπή μίλησαν και οι γονείς της, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει εξαφανιστεί η κόρη τους.

Ο πατέρας της, “λύγισε” μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

“Αναρωτιόμαστε γιατί να συμβεί αυτό σε εμάς. Εμείς ξέρουμε τι περνάμε τόσο καιρό, έναν Γολγοθά στην ουσία, κάθε μέρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την Άρτεμις, κάνουμε προσευχή μπας και μας πάρει ένα τηλέφωνο, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εμείς πιστεύουμε κάπου πρέπει να είναι ζωντανή. Αν μας ακούει να μας πάρει έστω και ένα τηλέφωνο. Είναι ένα νέο παιδί 21 ετών. Πήγαμε και στα Καμίνια που είχαν δει κάποιο σκάψιμο, η ασφάλεια έκανε έρευνα και αυτά συνεχίζονται.

Δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, η Άρτεμις ήταν λίγο κλειστή σαν χαρακτήρας. Δεν έβγαινε. Εγώ ακόμα επιμένω κάποιος την άρπαξε από το δρόμο. Μακάρι να είναι το καλό σενάριο, να έφυγε με κάποιο αγόρι. Εμείς έχουμε ζητήσει να ερευνηθεί και ο νεαρός που είχε μπλέξει η Άρτεμις από τον Πειραιά. Από τη στιγμή που μπήκε αυτός στη ζωή της αλλάξανε τα πράγματα” είπε ο Γιάννης Βασίλη, πατέρας της Άρτεμις.

Σε συγκεκριμένη δύσβατη περιοχή έστειλαν κάποιοι την οικογένεια της Άρτεμις για να τη βρουν εκεί θαμμένη.Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις