Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ANATPOΠΗ ME Βρετανική μελέτη: 70% μικρότερο κίνδυνο νοσηλείας οι ανεμβολίαστοι! -1,5 δις το «πάρτι» με τα COVID τεστ

Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ως σήμερα με ενάμισι εκατομμύριο ασθενείς στην Αγγλία, κατέληξε στο συμπέρασμα της ήπιας μορφής της Όμικρον. Ένα ανεμβολίαστο άτομο έχει (σε σύγκριση με Δέλτα): μειωμένο κατά 70%  κίνδυνο νοσηλείας  και μειωμένο κατά 80%  κίνδυνο  θανάτου!

Εν τω μεταξύ όμως και παρά την αποδεδειγμένη πλέον ηπιότητα της Όμικρον οι κυβερνήσεις εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά φειδωλές ως προς την επιστροφή  των παλιών ελευθεριών πίσω ξανά στους πολίτες και το πάρτι συνεχίζεται.

Υπολογίζεται ότι  κόστος των tests covid ανέρχεται σε 1,6 δις euros μόνο για το μήνα Ιανουάριο του 2022. Πόσα νοσοκομεία θα μπορούσαμε να φτιάξουμε με αυτά τα χρήματα;  Η μπίζνα των Big Pharma είναι τεράστια. Υπερκέρδη. Η κερδοσκοπία συνεχής. Η υπερχρέωση κρατών αδιάκοπη. Οι εξαρτήσεις μεγαλώνουν. Ο πρωτογενής τομέας της Υγείας ένας από τους βασικούς παράγοντες στο όλο πρόβλημα με την έλλειψη υποδομών και υποστελέχωση υποβαθμίζεται αντί να ισχυροποιείται.

O Γάλλος Γερουσιαστής Alain Houpert κατήγγειλε πρόσφατα « τα tests κοστίζουν ένα δις το μήνα. Με αυτά τα χρήματα θα φτιάχναμε 3 νοσοκομεία. Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μασκαράτα ». 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις