Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Έφυγε από την πίσω πόρτα ο Θ.Πλεύρης: «Αναστολή για όλο το 2022» μετέφερε μέσω τρίτου στους υγειονομικούς

 


Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το υπουργείο. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το pronews.gr o υπουργός Υγείας έτρεξε να κρυφτεί στο εσωτερικό του κτιρίου ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, την ώρα που ακούγονταν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Υπήρξε όμως και συνέχεια, καθώς αντιπροσωπεία των υγειονομικών ζήτησε να συναντηθεί με τον υπουργό, ώστε να του μεταφέρει τα αιτήματα της, όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό με την Μίνα Γκάγκα -όσο νοσούσε με Covid-19 ο Θ.Πλεύρης.




Όμως, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Alert ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης, ο Θάνος Πλεύρης το αρνήθηκε και τους μετέφερε μέσω τρίτου ότι έχει λάβει την απόφαση του και ότι θα παραμένουν σε αναστολή εργασίας τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2022. 

Επίσης, ο Γ.Σύρπης υποστήριξε ότι ο Θάνος Πλεύρης έφυγε από την πίσω πόρτα του υπουργείου με κράνος, καθώς μέχρι τις 5-6 το απόγευμα τον περίμεναν πολλοί υγειονομικοί έξω από το κτίριο, ώστε να μπορέσουν να του μεταφέρουν τα αιτήματα τους.

Οι καταγγελίες είναι σοβαρές, καθώς δεν μπορεί ο υπουργός Υγείας να μην δέχεται να συνομιλήσει με τους χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς που έχουν οδηγηθεί στην ακραία πείνα και στην εξαθλίωση, λόγω της εκδικητικής απόφασης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η καταγγελία του Γ.Σύρπη


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις