Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση - Οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει μεγάλο μέρος των λύτρων


 Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση που διήρκεσε 66 ημέρες. Πρόκειται για δύο άνδρες και η μία γυναίκα, ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει μεγάλο μέρος των λύτρων. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η υπόθεση αναζήτησης των υπόλοιπων δραστών είναι σε εξέλιξη. Να σημειωθεί ότι ήταν σεσημασμένοι οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση.

Οι απαγωγείς φέρονται να έλαβαν τα λύτρα δύο ημέρες πριν την απελευθέρωση του Γιώργου Κυπαρίσση. Η παράδοση των 800.000 ευρώ έγινε από τη μητέρα, την αδερφή και το γαμπρό του, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο και υπάκουσαν στις εντολές των απαγωγέων για τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσουν. «Ήταν το πιο κρίσιμο φοβόμασταν μήπως τον σκότωσαν» σημείωσε η μητέρα του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις