Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

«BOMBA» για τρία εντάλματα σύλληψης ακόμα και τις επόμενες ώρες


 Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» Λιάγκα για τρία εντάλματα σύλληψης ακόμα και τις επόμενες ώρες, «είναι δυο παράλληλες ιστορίες»

  Συνεχίζεται το θρίλερ των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ενώ σοκάρει μια αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ότι θα υπάρξουν πάνω από δύο συλλήψεις και πώς «είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν».

  Η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί καθημερινά τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

  Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, έκανε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη.

  Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην Πάτρα και το θέμα των τριών αδελφών, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

  «Έκανα ρεπορτάζ και μπορώ να πω και θα ακουστεί για πρώτη φορά και προσπαθώ να βρω τα λόγια να το πω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην δημιουργηθούν θέματα.

  Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε αν τα εντάλματα συλλήψεως, που το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι θα βγουν τις επόμενες μέρες πιθανόν και ώρες, αν είναι παραπάνω από δύο.

  Χθες είπαμε για ένα ένταλμα σύλληψης. Το δικό μου ασφαλές ρεπορτάζ, λέει ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα σύλληψης είναι περισσότερα από δύο άτομα. Δηλαδή μπορεί να δούμε εντάλματα και για τρία άτομα. Να μην εκπλαγούμε αν τα εντάλματα ή αυτές οι προσαγωγές για καταθέσεις είναι για τρία άτομα.

  Οι άνθρωποι οι οποίοι μου το είπαν, ξέρουν τη διαδικασία αυτή από τα πορίσματα των ιατροδικαστών. Είναι πια δύο παράλληλες ιστορίες που κάποια στιγμή θα συναντηθούν. Τώρα όμως, που δεν τέμνονται ακόμα, δεν αφορά η μία διαδικασία την άλλη αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

  «Έχουν γίνει 12 ένορκες καταθέσεις με υπογραφές, 8 γιατρών και 4 νοσηλευτών, είναι άκρως διαφωτιστικές», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης.

  Δείτε βίντεο:

  Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  .

  .

  Δημοφιλείς αναρτήσεις