Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

EKTOΣ ελέγχου ο Πούτιν: Έβαλε να συλλάβουν τον υποδιοικητή της ρωσικής εθνικής φρουράς


 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν χάνει την ψυχραιμία του και αυτό φαίνεται από όλες τις κινήσεις του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο ερευνητής δημοσιογράφος Gristo Grozev, επικαλούμενος ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB (διάδοχος της KGB), συνέλαβε τον υποδιοικητή της Ρωσικής Εθνικής Φρουράς, Roman Gavrilov.

«Τρεις ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν ότι ο στρατηγός Roman Gavrilov, ο αναπληρωτής αρχηγός της Ρωσικής Φρουράς (τμήμα του εσωτερικού στρατού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που υπέστη τεράστιες απώλειες στην Ουκρανία), συνελήφθη από την FSB. Ο Gavrilov εργαζόταν επίσης στο παρελθόν στην Προεδρική Φρουρά, δηλαδή στην προσωπική ασφάλεια του Πούτιν», τονίζει ο Grozev.


Χθες ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους», για «πέμπτη φάλαγγα», ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας», αγνοώντας τις χιλιάδες πολιτών που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα υπό τον φόβο επιστράτευσης ή σοβαρής οικονομικής κρίσης στη Ρωσία.

Κατά την ομιλία του, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Business Insider, υποστήριξε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» για να απαλλαγεί από τους «μπάσταρδους και τους προδότες».

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση προσπαθεί να διχάσει τη Ρωσία και να προκαλέσει εμφύλια αντιπαράθεση με τη βοήθεια της «πέμπτης φάλαγγάς» της. «Και υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φυσική και αναγκαία αυτοκάθαρση της κοινωνίας μόνο θα ενισχύσει τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, τη συνοχή και την ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση».

Όπως τόνισε, κάθε λαός, ειδικά ο ρωσικός, «είναι σε θέση να διακρίνει τους αληθινούς πατριώτες από τους μπάσταρδους και τους προδότες και θα τους φτύσει».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις