Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Εμινέ Ερντογάν: Μετά τον χαλβά έστειλε στον ΣΚΑΪ το βιβλίο με όλες τις συνταγές της

 


Μεγάλος ντόρος έγινε το προηγούμενο διάστημα με τον χαλβά της Εμινέ Ερντογάν. Έτσι, η πρώτη κυρία της Τουρκίας αποφάσισε να στείλει στον ΣΚΑΪ το βιβλίο με όλες τις συνταγές της.

Εντύπωση είχε προκαλέσει ο στραγαλάτος χαλβάς που έφαγε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία, στο γεύμα που παρέθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το συγκεκριμένο επιδόρπιο ήταν συνταγή της Εμινέ Ερντογάν και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ είχαν ζητήσει από τον Άκη Πετρετζίκη να ετοιμάσει τον συγκεκριμένο χαλβά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Σήμερα” του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως η Εμινέ Ερντογάν έστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό το βιβλίο που περιέχει όλες τις συνταγές της.

Χαλβάς με στραγάλι: Το λάθος στη συνταγή, η “παρέμβαση” της Εμινέ Ερντογάν και ο Άκης Πετρετζίκης

Ο στραγαλάτος χαλβάς της Εμινέ Ερντογάν είχε γίνει μέχρι και πρωτοσέλιδο στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, με φωτογραφία τόσο της πρώτης κυρίας της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν όσο και του γνωστού Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης ετοίμασε τον συγκεκριμένα χαλβά με στραγάλι όταν του το ζήτησαν δημόσια δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ. Ένα λάθος στη συνταγή ωστόσο προκάλεσε την “παρέμβαση” της τουρκικής Προεδρίας. Συγκεκριμένα, από τη συνταγή που είχε δημοσιεύσει η τουρκική εφημερίδα έλειπε κάποιο υλικό το οποίο ήταν καίριας σημασίας.

Έτσι από την Τουρκική Προεδρία έστειλαν βίντεο με την Εμινέ Ερντογάν να φτιάχνει το συγκεκριμένο χαλβά, το οποίο εστάλη στην ομάδα του Άκη Πετρετζίκη ώστε να φτιάξει σωστά τη συνταγή.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις