Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ουκρανία: “Οι Ρώσοι βομβάρδισαν μαιευτήριο στη Μαριούπολη” – Το βίντεο του Ζελένσκι

 


Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν παιδιατρικό νοσοκομείο και μαιευτήριο στη Μαριούπολη, σύμφωνα με ανακοίνωση από τις δημοτικές Αρχές της Μαριούπολης στο Facebook.

“Οι ρωσικές δυνάμεις κατοχής έριξαν πολλές βόμβες στο νοσοκομείο παίδων. Η καταστροφή είναι κολοσσιαία”, ανέφερε το δημοτικό συμβούλιο στην ανάρτησή του προσθέτοντας ότι δεν έχει ακόμη γνώση για πιθανά θύματα.

O πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο από το εσωτερικό του νοσοκομείου ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι παιδιά είναι εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρίμμια.

“Άνθρωποι, παιδιά είναι κάτω από τα συντρίμμια. Θηριωδία! Για πόσο ακόμη ο κόσμος θα είναι συνένοχος, αγνοώντας τον τρόμο; Κλείστε τον εναέριο χώρο τώρα! Σταματήστε τις δολοφονίες! Έχεις δύναμη αλλά φαίνεται να χάνεις την ανθρωπιά” γράφει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για απαγόρευση πτήσεων.

 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή νεκρούς ακόμη, ενώ το Reuters όπως και τα διεθνή Μέσα δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα την πληροφορία για το ρωσικό χτύπημα κατά του νοσοκομείου. Η Ρωσία αρνείται ότι θέτει στο στόχαστρο αμάχους στην εισβολή που έχει εξαπολύσει στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις