Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Fake news από Α.Γεωργιάδη: Υποστήριξε ότι ο Άγαλμα της Ελευθερίας φωτίστηκε στα γαλανόλευκα - Τον κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh


 Ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh κατήγγειλε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων στο Twitter. 

Πιο αναλυτικά, όπως έγραψε στο δημοφιλές Μέσο ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε μία ψεύτικη φωτογραφία από την ιστοσελίδα Greek City Times, που έδειχνε το Άγαλμα της Ελευθερίας να έχει φωτιστεί στα γαλανόλευκα για να τιμηθεί η εθνική μας εορτή.

Η φωτογραφία αυτή μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είναι από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που διατηρούσε σχέση με ναζιστική ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Damian Mac Con Uladh:

«Ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύει μια ψεύτικη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που υποστηρίζει τον Πούτιν, ο οποίος απολύθηκε από τον ιστότοπο Al-Masdar που υποστηρίζει τον Άσαντ αφού αποδείχθηκε ότι ήταν ενεργός στη ναζιστική ιστοσελίδα StormFront».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις