Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 


Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους εκλεκτούς συναδέλφους και συναγωνιστές.

Ο λόγος που σας γράφω αυτό το μήνυμα είναι καθαρά ενημερωτικός.

Όπως γνωρίζετε έχει προγραμματιστεί μια πανελλαδική συγκέντρωση υγειονομικών και μη στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, της διάλυσης του ΕΣΥ και της επιστροφής μας πίσω στις εργασίες μας.

Υπάρχει ένα πανελλήνιο κάλεσμα συμμετοχής όλων στις αγωνιστικές δράσεις εκείνης της ημέρας.

Όταν τελειώσουν οι εκδηλώσεις και η πορεία προς το Σύνταγμα όπου πολλοί επώνυμοι θα απευθύνουν αγωνιστικό χαιρετισμό (γιατροί, επιστήμονες, σωματεία και πολιτικοί παράγοντες ) θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί στο υπουργείο υγείας για μια μαζική διανυκτέρευση ( με κεριά λαμπάδες κτλ) αγρυπνία έως το πρωί που θα ανοίξει το υπουργείο υγείας.

Από την Δευτέρα 21 Μαρτίου πολλοί συνάδελφοι ξεκινάμε μαζική απεργία πείνας μπροστά στο υπουργείο με σκοπό να πάρουμε έμεινε τον έλεγχο της κατάστασης στα δικά μας χέρια για να τους τελειώσουμε.

Καλούμε όλους τους υγειονομικούς αλλά και όλους τους πολίτες της αγαπημένης μας Ελλάδας να σταθούν δίπλα μας ενεργά και να έρθουν στην Αθήνα στις 20 Μαρτίου για να μας στηρίξουν στον αγώνα μας.

Ειδικά όλους όσους μένουν σε πόλεις κοντά την Αθήνα αλλά και στην Αθήνα.

Ήδη έχουμε λάβει ενθαρρυντικά μηνύματα από πολλές πόλεις που ετοιμάζονται να κατεβάσουν λεωφορεία. 

Θα δημιουργήσουμε μια τέτοια κατάσταση που πλέον αυτή η κυβέρνηση εν όψη των πρόωρων εκλογών που δρομολογούνται δεν θα μπορέσει να την διαχειριστεί.

Σας καλούμε όλους σας στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα για να γράψουμε όλοι μαζί από κοινού μια νέα σελίδα στην νεότερη  ιστορία της χώρας μας.

Σας ζητούμε να συνδράμετε ενεργά  και να γίνεται και εσείς ζωντανά λιθαράκια στην οικοδόμηση της ανατροπής  αυτής της παράλογης και απάνθρωπης υγειονομικής δικτατορίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις αντοχές ως μια γροθιά  να ανατρέψουμε και να γκρεμίσουμε αυτό το μαύρο και ψυχρό τοίχο τον οποίο μεθοδευμένα χτίζουν γύρω μας για να μας διχάσουν και να μας φυλακίσουν μέσα σε αυτό.

Ελάτε όλοι μαζί μας για να ανατρέψουμε αυτή την δυστοπία.

Εώς εδώ... φτάνει πια. Τέλος.  Αυτά που σχεδιάζουν και ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς, όλοι μαζί θα τα ανατρέψουμε.

 Ένας εκ των συναγωνιστών σας και εκ του συντονιστικού της περιφέρειας Σιδεράς Κωνσταντίνος.11111

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις