Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

MHN ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞANA ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ MHN EXEIΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! Β.Κικίλιας: «Χρειαζόμαστε 50.000 Ουκρανούς για εργασία σε τουρισμό»! - Κανείς δεν ασχολείται με τους άνεργους Έλληνες!


 Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και τις υπογραφές σε Μπαγκλαντές και Πακιστάν, ότι χρειαζόμαστε περίπου 150.000 αλλοδαπούς για να εργαστούν στη χώρα μας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι υπάρχουν περίπου 50.000 θέσεις στον τουρισμό που «δεν μπορούν να καλυφθούν από την εγχώρια αγορά και μπορούν να τις καλύψουν Ουκρανοί πρόσφυγες»!

Δηλαδή 1 εκατ. άνεργοι Έλληνες δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στον ελληνικό τουρισμό και καλούμε 50.000 Ουκρανούς να εγκατασταθούν στην Ελλάδα για να τις καλύψουν! Και αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν -ακόμα- τη χώρα!

Αυτό είπε ο Β.Κικίλιας στον Ουκρανό πρέσβη Σεργκέι Σουτένκο, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Κικίλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνομίλησα με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα Σεργκέι Σουτένκο, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να έρθει στο υπουργείο Τουρισμού, καθώς διαγνώστηκε με Covid.

Του εξέφρασα την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον ουκρανικό λαό, σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η Ουκρανία και, κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, τη στήριξη που θέλουμε να δώσουμε.

Ήδη δεχόμαστε πρόσφυγες από την Ουκρανία, Έλληνες της διασποράς, Πόντιους και Ουκρανούς πρόσφυγες, στους οποίους με γρήγορες διαδικασίες, σε συνεννόηση με τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, εκτός από άδεια παραμονής και φροντίδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και τη δυνατότητα εργασίας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίζει να δώσει άδεια παραμονής για ένα συν ένα έτη. Εμείς θέλουμε να ζήσουν αξιοπρεπώς στη χώρα μας και τους δίνουμε τη δυνατότητα να μπορέσουν να εργαστούν στον ξενοδοχειακό κλάδο. Πέρυσι μας έλειψαν 50.000 θέσεις εργασίας, είχαμε παραπάνω προσφορά για 50.000 θέσεις εργασίας που δεν καλύφθηκαν από την εγχώρια αγορά.

Σε αυτή την τραγική συγκυρία, με τις τραγικές εικόνες και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών, εμείς θέλουμε να προτάξουμε πάνω από όλα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη. Σημασία έχουν πάνω από όλα οι άνθρωποι».

Ας έρθουν και αυτοί στη χώρα, γιατί όχι; Έλληνες δεν θέλουν στην Ελλάδα οι κυβερνητικοί. Όλες οι άλλες φυλές και ράτσες είναι καλοδεχούμενες!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις