Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έγραψαν «θάνατος» σε παντζούρι του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου

 


Πλήθος πολιτών και δημοσιογράφων συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η μητέρα των τριών παιδιών συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κόσμος επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φωνάζει «ντροπή» για τα νεκρά παιδιά εκφράζοντας την οργή του ενώ ενδεικτικό είναι ότι κάποιοι έγραψαν τη λέξη «ΘΑΝΑΤΟΣ» σε παντζούρι του σπιτιού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ΕΡΤ.

Τι είπε στους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις