Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

NTOKOYMENTO!!! Αυτά υπέγραψαν οι Αμερικανοί με την OYKPANIA! Έρευνες για ιούς COVID – Τα βρήκαμε όλα, είπε η Ζαχάροβα, vid

 


Σάλος με την υπόθεση των βιολογικών όπλων...

Μετά αναρωτιούνται όλοι για τον COVID και την πανδημία, η οποία άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για όσα ζει σήμερα ο πλανήτης,

επιδεινώθηκαν με την Ουκρανία και οδηγούν στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, με την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων και Βιολογικών Όπλων Lab!!!

Ένα έγγραφο που είναι διαθέσιμο στο κοινό δείχνει μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας για την υποστήριξη της έρευνας για την έρευνα βιολογικών όπλων στο Κίεβο, το Lviv και την Οδησσό.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρείχε υλικό και εκπαίδευση για «συνεργατική βιολογική έρευνα, ανίχνευση και απόκριση παραγόντων βιολογικής απειλής και βελτίωση της προστασίας βιολογικού υλικού, του ελέγχου και της λογοδοσίας».

Λεπτομέρειες αποκρύπτονταν από την δημόσια κοινή γνώμη, αλλά τα «κρατικά μυστικά της Ουκρανίας» έπρεπε να κοινοποιηθούν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών και εκείνο της Άμυνας, τα χρηματοδοτούμενα από τις ΗΠΑ Bio Labs στην Ουκρανία διεξήγαγαν έρευνα για τον κορωνοϊό νυχτερίδων!!!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι, σύμφωνα με τα έγγραφα που ανακαλύφθηκαν, η αμερικανική πλευρά σχεδίαζε να πραγματοποιήσει εργασίες για παθογόνα πτηνών, νυχτερίδων και ερπετών στην Ουκρανία το 2022.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν οι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή των ΗΠΑ στην Ουκρανία ενός έργου για τη μελέτη της μεταφοράς παθογόνων από άγρια ​​πτηνά που μεταναστεύουν μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και άλλων γειτονικών χωρών, αναφέρει η έκθεση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο σκοπός αυτής και άλλων βιολογικών ερευνών που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία ήταν να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός για την κρυφή εξάπλωση θανατηφόρων παθογόνων παραγόντων.

Στο εγγύς μέλλον, το ρωσικό τμήμα άμυνας σκοπεύει να δημοσιεύσει το επόμενο πακέτο εγγράφων που έλαβε από Ουκρανούς υπαλλήλους βιολογικών εργαστηρίων και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της εξέτασής τους.

Δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία είπε πως η Μόσχα εντόπισε τα εργαστήρια των Αμερικανών στην Ουκρανία.

Δείτε:


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις