Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Pώσος πρέσβης προς Kύπρο-Eλλάδα: «Πυροβολήσατε τα πόδια σας - Όλοι oi Pώσοι τουρίστες θα πάνε TOYPKIA τώρα»

 


Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, σχολιάζοντας τις επιθετικές ενέργεις της ΕΕ έναντι της Ρωσίας είπε τα εξής: «Νομίζω ότι πυροβολούν τα πόδια τους οι Ευρωπαίοι. Από που θα έχουν το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, το σιτάρι; Πως θα έχει η Κύπρος Ρώσους τουρίστες; Δεν θα έρθουν. Στην Τουρκία θα πάνε. Το θέλετε; Θα ξοδέψουν τα χρήματά τους εκεί. Καλοκαίρι έρχεται. Εσείς κλείσατε τον εναέριο χώρο της Κύπρου. Πυροβολήσατε τα πόδια σας. Και εμείς δεν θέλουμε να γίνει αυτό».

Φυσικά αυτό που είπε ο Ρώσος πρέσβης για την Κύπρο ισχύει ακριβώς το ίδιο και για την Ελλάδα. Είναι μέσα σε αυτούς που «πυροβόλησαν τα πόδια τους» και δεν θα έχουν όχι μόνο τουρισμό, αλλά και φυσικό αέριο, πετρέλαιο και σιτάρι.

Και αυτό γιατί στην Ελλάδα κανείς δεν σκέφτεται πάνω απ'όλα το εθνικό συμφέρον αλλά τα συμφέροντα άλλων, οι οποίοι τελικά είναι και αυτοί που κερδίζουν (κάποιοι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού).

Τη θέση πως τα σχέδια της Ρωσίας δεν περιλαμβάνουν την κατάληψη ουκρανικών εδαφών, αλλά την προστασία Ρώσων πολιτών στο Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, εξέφρασε ακόμη ο πρέσβης.

Σε συνέντευξή του στο ΣΙΓΜΑ, ο Στανισλάβ Οσάτσι αρνήθηκε ότι η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία, εκφράζοντας την θέση πως η ένταξή της στο ΝΑΤΟ θα απειλήσει τα συμφέροντα της Μόσχας.


Διαβεβαίωσε, παράλληλα, ότι δεν «τίθεται θέμα αναβάθμισης του ψευδοκράτους από την Ρωσία, λέγοντας ότι τόσο η Ευρώπη, όσο και η Κύπρος πυροβολούν τα πόδια τους με την επιβολή κυρώσεων».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις