Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Σε ρεσιτάλ επιδόθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης... «Δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί θα κερδίσουν όσοι έχουν Porsche»

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ισχυρίστηκε ότι η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, θα ευνοήσει αυτούς που έχουν Porsche.

Ο υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά μείωση του φόρου στα καύσιμα και είπε «Είστε μονίμως με τους πλουσίους, είναι για να κερδίσει ο κάτοχος της Cayenne περισσότερα από τον φτωχό. Εμείς θα στηρίξουμε τον φτωχό.

Ο φτωχός θα πάρει το επίδομα και θα βγάλει τον μήνα του. Δώστε τα λεφτά στις Porsche και στις Jaguar».«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης τον καθιστά μη αριστερό κόμμα. Δεν είναι αριστερό αυτό που λένε, είναι καραγκαγκά δεξιό», είπε επίσης ο Α.Γεωργιάδης.

Σφοδρή επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του υπουργού Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον ΕΦΚ στα καύσιμα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εμπαιγμό των πολιτών από την κυβέρνηση τονίζοντας ότι οι περισσότερε χώρες της Ευρώπης έχουν προχωρήσει σε μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, «περισσότερες από 18 χώρες της Ε.Ε., με τελευταίες την Ιρλανδία, την Κύπρο και την Πορτογαλία μείωσαν τον ΕΦΚ για όσο διαρκεί η κρίση και συγκρατούν τις τιμές των καυσίμων»,αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει μάλιστα και την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος νωρίτερα σήμερα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν.

«Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, με τη βενζίνη πάνω από τα 2 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,7 ευρώ το λίτρο, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί θα ευνοηθούν όσοι έχουν Καγιέν! Και ο κ. Σκρέκας ότι η μείωση του ΕΦΚ δεν θα λύσει το πρόβλημα ακρίβειας στα καύσιμα, αλλά στο ερώτημα γιατί η Κύπρος έχει φθηνότερα απαντά γιατί έχει λιγότερους φόρους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του δεν είναι απλά υπεύθυνοι για την απόγνωση των πολιτών, αλλά τους δουλεύουν και από πάνω».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις