Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ...ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!

 


Ως Έλλην πολίτης νιώθω την ανάγκη να ζητήσω ένα εγκάρδιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον φίλο και ομόδοξο Ρωσικό λαό για τον ανηλεή πόλεμο, που υπέστη τα τελευταία χρόνια, από τις δυτικόδουλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Ένα συγγνώμη για τις Σαμαρονεβιζέλειες κυρώσεις και τα εμπάργκα της Ε.Ε. εναντίον της Ρωσίας, για τις...Τσίπριες κοροϊδίες στον Πούτιν σχετικά με το νεώρειο της Σύρου, για την αναγνώριση του αυτοδιοίκητου της Εκκλησίας της Ουκρανίας, ενώ για πρώτη φορά, ένας Έλληνας Πρωθυπουργός στέλνει όπλα (!!!) σε ένα κράτος, (το οποίο δεν έχει καν αναγνωρίσει την εκεί Ελληνική μειονότητα, υπό την ανοχή των Ελλήνων πολιτικάντηδων) ούτως ώστε αυτό το κράτος να σκοτώνει Ρώσους πολίτες, καθιστώντας αυτόματα τους Ρώσους, ως ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος!! Κι η ταπεινότητά μου ερωτά: Ποια εχθρική ενέργεια έκανε η Ρωσία εναντίον της Ελλάδος;; 


Όμως, πρωτίστως θα επιθυμούσα να ζητήσω συγγνώμη από...τον ίδιο μας τον εαυτό! Διότι αυτοεξευτελιζόμεθα έτη κι έτη! Διότι αδικούμεν εαυτούς και συμπεριφερόμεθα...τοιουτοτρόπως, ως όμηροι των δυτικών συμφερόντων, τουτέστιν δουλοπάροικοι!Συγγνώμη λοιπόν, που δεν καταλάβαμε και ουδόλως αντιδράσαμε στην δολοφονία (από τους Μαυρομιχαλαίους για λογαριασμό των Άγγλων) του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ο οποίος επεχείρησε να κάνει την Ελλάδα ΠΡΩΤΥΠΟ κρατικής οντότητας κι αργότερα ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ αλλά κάτι τέτοιο ποσώς ενέκριναν οι...σύμμαχοί μας Άγγλοι! Συγγνώμη, που δεν γνωρίζουμε, ότι νεοσύστατο Ελληνικό κράτος δεν θα υπήρχε δίχως την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ, όπου η Ρωσία υπερίσχυσε της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στον ΡωσοΤουρκικό πόλεμο του1828-1829!


Συγγνώμη, που είμεθα επιλήσμονες για τις ΕΙΣΒΟΛΕΣ των δυτικών φίλων μας στο Αλγέρι, στην Ινδοκίνα, στην Κορέα, στο Βιετνάμ, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Συρία και στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, (την ώρα που ο παπάς έψελνε το Χριστός Ανέστη, τα Αμερικανικά βομβαρδιστικά ισοπέδωναν το Βελιγράδι) όπου διεπράχθησαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας για να εξυπηρετηθούν με τον...κάλλιστο τρόπο τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών! Συγγνώμη για την ένδεια ή καλύτερα για την απουσία γεωστρατηγικής σκέψης, που μας...δέρνει, (και αυτό είναι ανεπίτρεπτο αφού οι Έλληνες διαθέτουν έναν προπάππο, όπως ο Θουκυδίδης) όταν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, ότι ο πρώην Πρόεδρος ΟΜΠΑΜΑ είχε προάγει το Ισλαμικό Χαλιφάτο, τόσο στην Βόρεια Αφρική, όσο και στην Μέση Ανατολή με σκοπό να απωθήσει, από αυτά τα εδάφη την Ρωσία και δευτερευόντως την Κίνα, ποντάροντας στην λογική "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου". 


Το δημοκρατικό αληταριό του βαθέως κράτους των ΗΠΑ κρύβονταν πίσω από την Αραβική Άνοιξη, εκτρέφοντας το φίδι του ISIS κι αλλάζοντας τα καθεστώτα μιας πλειάδας κρατών στην Βόρεια Αφρική και στην Μέση Ανατολή (οι οποίοι ήταν δικοί τους άνθρωποι, μέχρι πρότινος αλλά αίφνης σταμάτησαν να τους κάνουν τα χατίρια) διότι τους...πήρε ο πόνος για το έλλειμμα δημοκρατίας των εν λόγω κρατών! Παραδείγματος χάριν, για να...ανθήσει η Αραβική Άνοιξη στην Λιβύη, χρειάστηκε το ΝΑΤΟ να βομβαρδίζει την χώρα για 6 μήνες!! Ακούσατε εσείς κάτι για κυρώσεις εναντίον της ΒορειοΑτλαντικής Συμμαχίας από τον ΟΗΕ και τον υπόλοιπο κόσμο;; Όχι, διότι οι συγκεκριμένοι βομβαρδισμοί προφανώς ήσαν...καθαγιασμένοι, ενώ οι βόμβες του ΝΑΤΟ ήταν...δημοκρατικές! Ο δε Μουαμάρ Καντάφι, όσο βόλευε τις ΗΠΑ ήταν...κολλητάρι, ενώ όταν άρχισε να συνεργάζεται με την Κίνα για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων του κι όταν ξεκίνησε να προωθεί Αφρικανικό νόμισμα, το οποίο θα κόβονταν βάση του Λιβυκού χρυσού, έγινε μαύρο πρόβατο κι άμεσα εξοβελιστέος!(Το ίδιο έπαθε κι ο Σαντάμ, όταν εξεδίωξε το δολάριο από επίσημο νόμισμα για τις πετρελαϊκές του συναλλαγές).


Συγγνώμη για την ιστορική...αμνησία γεγονότων, (σε αντίθεση με την επιλεκτική μνήμη των Ελληνικών βοθροκάναλων, τα οποία ουδόλως προβάλουν αυτά τα γεγονότα) όπως η διαβεβαίωση του Αμερικανού Υπουργού James Baker προς τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, το 1991, ότι μετά την είσοδο στο ΝΑΤΟ της ενοποιημένης Γερμανίας, το ΝΑΤΟ δεν θα επεκτείνονταν, ούτε μία...ίντσα ανατολικότερα! Παρά ταύτα, η ΒορειοΑτλαντική Συμμαχία...κατάπιε μία προς μία όλες τις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες, περικυκλώνοντας την Ρωσία με Αμερικανικά, επιθετικά όπλα. Αποκορύφωμα ήταν η Ουκρανία, μια χώρα δίχως εθνική ταυτότητα και συνείδηση, ένα "κατασκευασμένο" κράτος-λάθος του Λένιν, του Στάλιν και του Χρουτσόφ. Σε αυτή την χώρα σφαγιάζεται έτη κι έτη η πλειοψηφία των Ρωσοφώνων, από την μειοψηφία των Γερμανοφώνων...Βησιγότθων αλλά οι ανθρωπιστικές ευαισθησίες της Δύσης, περί άλλων ετύρβαζαν! 


Κατά συνέπεια, οι Αμερικανοί (για την ακρίβεια το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και ουχί η πατριωτική μερίδα των Αμερικανών) χρησιμοποίησαν τους Ουκρανούς κι εν συνεχεία τους εγκατέλειψαν βορά στην μήνιδα των Ρώσων, γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι ο Πρόεδρος Πούτιν αργά ή γρήγορα θα αντιδρούσε. Ως εκ τούτου, η Ευρώπη (για άλλη μια φορά) διαιρείται, η Γερμανία και οι λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες αφήνονται να...παγώσουν αλλά και να εξοπλίζονται στρατιωτικά, ενώ στην Ευρωπαϊκή ήπειρο στήνεται σκηνικό ενός καινούριου παγκοσμίου πολέμου (όπως έγινε με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου οι ΗΠΑ έβαλαν τους Ευρωπαίους να...φαγωθούν αλλά στην Αμερική δεν έπεσε, ούτε μια εχθρική πιστολιά) και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η άμεση διάθεση του Αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου (sail gas). Βλέπουμε λοιπόν, ότι στην (γεω)πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες, παρά μόνο συμφέροντα...


Συγγνώμη, που είμεθα (ως νεοέλληνες) τόσο ψοφοδεείς, ώστε αντί να δούμε την κίνηση του Πούτιν (ο οποίος επεμβαίνει για να ελευθερώσει τους Ρωσόφωνους συμπατριώτες του) ως ευκαιρία για να...μπουκάρουμε στην Βόρειο Ήπειρο για παράδειγμα και αλλαχού, όπου εξαφανίζονται οι Ελληνικές εθνικές μειονότητες, αντ' αυτού φερόμεθα ως...τρομαγμένες κορασίδες, μπας και αλλάξει το υπάρχον status quo της γεωστρατηγικής σκακιέρας και χάσουμε κι αυτά, που έχουμε! Κηρύσσουμε ουσιαστικά τον πόλεμο σε έναν φίλο και ομόδοξο λαό με αντάλλαγμα να μας βοηθήσει το ΝΑΤΟ σε περίπτωση, που μας την...πέσουν οι Τούρκοι! Όπως μας βοήθησε πολύ...αποτελεσματικά ΚΑΙ στην Κύπρο ΚΑΙ στα Ίμια! Αυτή είναι μια ελεεινή και τρισάθλια νοοτροπία επαίτη, αλλότρια, προς το υπερήφανο (και γιατί όχι φιλοπόλεμο) γονίδιο του Έλληνα, απόρροια του εκμαυλισμού της κοινωνίας μας και της εκφυλισμένης (ψευτο)δημοκρατίας μας!


Τέλος, ζητώ συγγνώμη για την νοητική μας ανεπάρκεια να κατανοήσουμε, ότι όταν οι σύμμαχοί μας δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα, τότε πολύ απλά...αλλάζουμε συμμάχους! Οι σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας εντάσσονται σε ένα γενικότερο πλαίσιο, που ονομάζεται νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Τούτο το οικοδόμημα έχει έναν ρόλο αλυσίδας με σκοπό την απώθηση της Ρωσίας, από τα θερμά ύδατα της Μεσογείου. Συνεπώς, τους Αμερικανούς βολεύει...τα μάλα η ένταξή της χώρας μας σε μια ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ, η οποία θα είναι αρραγής, δίχως διαξιφισμούς, και διασπαστικές τάσεις. Αντιθέτως, την Ρωσία συμφέρει η αποτροπή της μετατροπής της Τουρκίας σε μεγάλη περιφερειακή δύναμη διότι μια υπερμεγέθης Τουρκία, κυριαρχούσα ΚΑΙ στα Δαρδανέλια ΚΑΙ στο Αιγαίο θα έβλαπτε τα εθνικά της συμφέροντα. 


Κλείνω με ένα αφελές ερώτημα: Οι πολιτικοί μας (δηλαδή η εν λόγω κομματική Χούντα) όντως εξυπηρετούν τα...ημέτερα εθνικά  συμφέροντα;; Εάν όχι, προς τί δεν τους αλλάζουμε;; Αντί να τους...γκρεμοτσακίσουμε, μήπως περιμένουμε να τσακιστούμε ΕΜΕΙΣ πρώτοι;;!! Δυστυχώς, αγαπητοί μου, το καράβι της Ελλάδος ετοιμάζεται να πέσει στα βράχια! Σεις τί κάνετε γι' αυτό;;

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις