Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

S.O.S. - Διεθνοποιείται η σύγκρουση στην Ουκρανία: Χιλιάδες Άραβες & Αφρικανοί εθελοντές στο πλευρό των Ρώσων (βίντεο)


 Ο Β.Πούτιν έδωσε το «πράσινο φως» - Πάμε σε επέκταση των συγκρούσεων

Ο πόλεμος στην Ουκρανία διεθνοποιείται μετά την σημερινή απόφαση του ίδιου του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν να αποδεχθεί τις αιτήσεις από χιλιάδες εθελοντές από τις αραβικές χώρες και την Αφρική για να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων.

Καθώς ήδη 5.000 ισλαμιστές Άραβες, Κροάτες, Δανοί, Βρετανοί, Γερμανοί κλπ. μισθοφόροι έχουν μπει στην Ουκρανία και στηρίζουν το καθεστώς Ζελένσκι, συναγωνιζόμενοι σε βιαιότητες το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ, η Μόσχα αποφάσισε για πρώτη φορά να αποδεχθεί την προσφορά εθελοντών.

Τρία μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76 στέλνονται από την Ρωσία στην Συρία για να παραλάβουν τους πρώτους Σύρους εθελοντές μαχητές για την Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απαίτηση χιλιάδων Αράβων, η Ρωσία έδωσε το «πράσινο φως» για την ανάπτυξη μέχρι και 16.000 από αυτούς στην Ουκρανία, προκειμένου να βοηθήσουν στην εκδίωξη του καθεστώτος Ζελένσκι.

Οι πρώτες εικόνες από τις μονάδες που συγκεντρώνονται στα περίχωρα του αεροδρομίου της Δαμασκού:

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν έδωσε την εντολή να γίνονται δεκτοί οι εθελοντές από οποιοδήποτε μέρος της Ρωσίας ή από το εξωτερικό. Ακόμα και από την Αφρική εθελοντές του Στρατού της Κεντρικής Αφρικανικής Δημοκρατίας θέλουν να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσόφωνων και του ρωσικού Στρατού:

Και βέβαια, κορυφαίοι σε ότι αφορά την πολεμική τους αξία οι Τσετσένοι πολεμιστές που ενεπλάκησαν στην σύγκρουση μετά την άρνηση του Ζελένσκι να παραιτηθεί: Τι σημαίνουν όλα αυτά: Δεν θα τελειώσει σύντομα ο πόλεμος και η Ρωσία έχει αποφασίσει να φτάσει μέχρι το Λβιβ στα δυτικά, δηλαδή τα σύνορα με την Πολωνία…

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις