Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Η κυβέρνηση προκαλεί τους πολίτες: «Κρατάτε μικρό καλάθι στο SUPER MARKET για να αντιμετωπίσετε την ακρίβεια» Αδιανόητη δήλωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

 


Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια που «μαστίζει» τα ελληνικά νοικοκυριά και αυτό φαίνεται απ’ όλες τις δηλώσεις των στελεχών της. 

Μετά το… «να κάνουμε τον σταυρό μας» του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και το «θα φύγει ο χειμώνας και δεν θα χρειαζόμαστε πετρέλαιο» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας για να τριτώσει το κακό.

«Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι και να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό όλοι μας», πρότεινε ο Σ.Πέτσας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

«Άρα να κρατάμε μικρό καλάθι, να λέμε συνεχώς στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις ότι θα πρέπει όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την κρίση, εμείς από πλευράς μας σας στηρίζουμε με μειώσεις φόρων λελογισμένα, με αυξήσεις του διαθέσιμου εισοδήματος, πάλι λελογισμένα, αλλά κι εκείνοι θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η κατάσταση δεν ήρθε για να φύγει σε έναν μήνα και θα συνεχίσει για αρκετούς μήνες, δυστυχώς», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων ότι τελικά οι πολίτες είναι εκείνοι που θα κρατούν μικρό καλάθι στο σούπερ μάρκετ ή ακόμη και καθόλου, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό όλοι μας για το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς υπερβολές φυσικά, αλλά να καταλαβαίνουμε ότι ένας πόλεμος έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Πρέπει πραγματικά αυτό να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας».


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις