Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

TPOMOΣ στη Γκράβα: Μαχαίρωσαν 16χρονο για να τον ληστέψουν έξω από το σχολείο - Τι βρέθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα

 


Αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο 17χρονο κακοποιό βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) ένας 16χρονος μαθητής, έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας. Ο 17χρονος, υπήκοος Αλβανίας, προσέγγισε τον 16χρονο και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να τον ληστέψει.

Ο ανήλικος μαθητής προσπάθησε να το αποτρέψει και τελικά ο 17χρονος του επιτέθηκε, τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και τα λίγα χρήματα που είχε πάνω του, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Μάλιστα, ο 16χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, το βράδυ της ίδιας ημέρας, εντόπισαν στα Πατήσια και συνέλαβαν τον 17χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η περιγραφή του 16χρονου στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν κάποιες πληροφορίες για τη δράση του, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και η αφαιρεθείσα από τον ανήλικο μαθητή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις