Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Βάνα Μπάρμπα: Αποφάσισε να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια


 Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε την Παρασκευή η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της αδελφής της, το ελληνικό #MeToo και την επαγγελματική της ζωή, ενώ εξέφρασε και την πρόθεσή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια.

“Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε όλοι το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Ένας πόλεμος κοντά ή μακριά, είναι πόλεμος. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς” ανέφερε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα είπε “Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από αυτή την κακή ασθένεια που κάθε σπίτι την έχει πλέον και είμαι μόνη μου” και εκμυστηρεύτηκε “Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω”.

Όσον αφορά στο ελληνικό #MeToo η Βάνα Μπάρμπα είπε: “Αφήστε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει για τους ηθοποιούς, να φύγει ο θυμός μεταξύ μας, μετά δεν θα έχουμε λόγο να πούμε κουβέντες. Ας είμαστε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον. Να μιλάμε αγαπημένα μεταξύ μας κι όχι να γίνεται ο σκοτωμός. Ο θυμός υπάρχει όχι για όσα πάθαμε, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην”.

“Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβία. Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα”, πρόσθεσε αργότερα η Βάνα Μπάρμπα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις