Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με τον Καναδό πρωθυπουργό το πρώτο επίσημο τετ-α-τετ μετά τον κορονοϊό – ΦΩΤΟ

 


Η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, στην πρώτη της κατ’ ιδίαν συνάντηση μετά την ανάρρωσή της από τον κορονοϊό.

Η Ελισάβετ, που είναι επίσης βασίλισσα του Καναδά, υποδέχτηκε τον Τριντό στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου διαμένει από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Ο Τζάστιν Τριντί βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία για συνομιλίες σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε.

Η βασίλισσα έχει θερμή σχέση με τον Καναδά, χώρα που έχει επισκεφθεί περισσότερες από 20 φορές. Γνωρίζεται με τον πρωθυπουργό της χώρας χρόνια ολόκληρα, ενώ ο Τριντό έχει συναντηθεί με τη βασίλισσα αρκετές φορές από την παιδική του ηλικία, αφού ο πατέρας του διετέλεσε για χρόνια πρωθυπουργός του Καναδά.

Να σημειωθεί ότι τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν στις 20 Φεβρουαρίου πως η Ελισάβετ ήταν θετική στον κορονοϊό κάτι που προκάλεσε αγωνία για την κατάσταση της βασίλισσας. Πάντως, το Παλάτι αρνήθηκε να ενημερώνει καθημερινά για την υγεία της βασίλισσας, ενώ αρκέστηκε να ανακοινώσει πως η Ελισάβετ είναι πλήρως εμβολιασμένη, περιλαμβανομένης και της αναμνηστικής δόσης.

 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή: Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις