Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Β.Ορμπάν: «Έρχεται σοβαρό τεστ αντοχών – Θα είναι πολύ μεγαλύτερο από την πανδημία» (video)


 Μια ομιλία βαρύνουσας σημασίας έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν στο Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βουδαπέστη. 

Ο Β.Ορμπάν αναφέρθηκε στο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κόσμου και στην απόφαση της Δύσης να επιφέρει παγκόσμιο κραχ με τεχνητό τρόπο.

Ο Ούγγρος πρόεδρος στέκεται στα περί κλιματικής αλλαγής και στην απόφαση της ΕΕ για βίαιη απολιγνιτοποίηση και μετάβαση στις ΑΠΕ, μια απόφαση που έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση των τιμών του ρεύματος και κατά συνέπεια όλων των προϊόντων και προειδοποιεί ότι αυτό που έρχεται θα είναι πολύ χειρότερο από τον Covid-19.

«Από την Αμερική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα συμβούν πολλά.

Αυτή η περίοδος πριν το 2030 θα είναι μια δοκιμασία για όλα τα έθνη και θα τα θέσει σε ένα σοβαρό τεστ αντοχών, πολύ μεγαλύτερο από αυτήν την πανδημία.

Το έθνος μας, η εθνική μας κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, πρέπει να είναι σε μια κατάσταση να αντέξει αυτές τις προκλήσεις. Αυτό είναι που έχουμε μπροστά μας…», είπε μεταξύ άλλων ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις