Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Β.Ζελένσκι προς Μ.Τζόνσον: «Έχουμε ξεμείνει από όπλα και πυρομαχικά»


 Η επιχείρηση «στραγγαλισμού» των ουκρανικών πόλεων από τις ρωσικές δυνάμεις έχει αποδώσει

Ρεπορτάζ των βρετανικών Times αποκαλύπτει ότι η Ουκρανία σύντομα δεν θα διαθέτει πυρομαχικά για να συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Με χαρακτηριστικό τίτλο «Ukrainian troops are running out of weapons in fight against Russia» οι Times αναφέρουν πως ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι είπε στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ότι η Ουκρανία κινδυνεύει να μείνει χωρίς οπλικά συστήματα και πυρομαχικά που της είναι απαραίτητα «για να καταστρέψει ρωσικά μαχητικά και ρωσικά άρματα μάχης» και παρακαλεί Γερμανία και Γαλλία να στείλουν περισσότερα όπλα.

Δυτικοί αξιωματούχοι λένε πως η Ουκρανία «προφανώς περιμένει αρκετό εξοπλισμό» και περισσότερο από τον αναμενόμενο.

Πάντως από τα λεγόμενα των Βρετανών γίνεται κατανοητό ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα είχαν καταρρεύσει εντός ολίγων ημερών εάν δεν τους δίνονταν τέτοιου μεγέθους υποστήριξη από τις ΝΑΤΟϊκές χώρες.

Αυτό σημαίνει, ότι η Μόσχα ορθώς επέλεξε την στρατηγική της περικύκλωσης των μεγάλων ουκρανικών πόλεων, επιτυγχάνοντας έτσι την αποκοπή τους από εφοδιασμούς και μεταφορές νέων οπλικών συστημάτων.

Αυτό επίσης δικαιολογεί και τις απεριόριστες «φανφάρες» του προέδρου Ζελένσκι ο οποίος κάθε 15 λεπτά προχωρά σε διάγγελμα όπου ανακοινώνει την κατάρριψη 100 ρωσικών μαχητικών, τον θάνατο 10.000 Ρώσων και την βύθιση 35 ρωσικών πλοίων…

Μετά την Μαριούπολη που θεωρείται ότι θα εκκαθαριστεί πλήρως τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες, ακολουθούν, Χάρκοβο, Νικολάεφ και Οδησσός.

Θα φανεί εν συνεχεία τι θα συμβεί με το Κίεβο…

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις