Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Η Μαλένα & η Ίριδα δολοφονήθηκαν όπως η 9χρονη Τζωρτζίνα εκτιμούν οι εισαγγελικές αρχές - Στο «μικροσκόπιο» και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

  


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εισαγγελικών αρχών, την τραγική κατάληξη της 9χρονης Τζωρτζίνας, από τα χέρια της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται πώς είχαν και οι δύο αδερφούλες της Μαλένα και Ίριδα.

«Εκτίμηση των εισαγγελικών αρχών είναι ότι τα παιδάκια το πιθανότερο είχαν την τύχη της Τζωρτζίνας, δηλαδή βασανιστικό και φρικτό θάνατο από τη μάνα τους» τόνισε η Ιωάννα Μάνδρου.

Οι έρευνες έρχονται στην εισαγγελία της Αθήνας, επισπεύδονται, ενώ θα υπάρχει νέα ανάγνωση των τοξικολογικών καταθέσεων και των μαρτυρικών καταθέσεων του ιατρικού προσωπικού.

Θεωρείται ότι τα υπάρχοντα στοιχεία είναι ήδη σοβαρά,  και μάλιστα υπάρχει  εκτίμηση ότι το τοπίο για τα δυο παιδάκια θα ξεκαθαρίσει πάρα πολύ σύντομα, πριν από το Πάσχα, καθώς ο δρόμος των ερευνών έχει ανοίξει μετά τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. 

Οι εκτιμήσεις της ανακριτικής διαδικασίας και των εισαγγελικών αρχών είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει το έγκλημα της, χαρακτηρίζοντάς την ως ψυχρή, απαθή, πανέξυπνη και σκληρή.

Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη δήλωσε από πλευράς του ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης. 

Στο «μικροσκόπιο» και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Παράλληλα, το Τμήμα Δίωξης Εγκληματών  κατά ζωής σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Πάτρας θα αρχίσει έρευνα για τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης. Θα ληφθούν καταθέσεις από γιατρούς και αστυνομικούς  που ασχολήθηκαν με την υπόθεση,  προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Πρόεδρος της ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας «είναι εγκληματικές ενέργειες». 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις