Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Όταν μιλάμε για μασονία, να ξέρουμε τι λέμε ε; Εσύ δεν τους ψήφισες; AYTOI EINAI PE!!!


 Σεραφείμ Κασσιτας 

Δε πιστεύω να είστε τίποτα ψεκασμένοι και να νομίζετε ότι αυτοί οι "άνθρωποι" είναι συνομώτες, τέκτονες, ροδόσταυροι, αλλόφυλοι ή άλλο;

Έιναι ανεξάρτητες κεφαλές κομμάτων με ελληνική συνείδηση, αυτόνομη σκέψη και βούληση, ηγετικής φύσεως, διαφορετικές ιδεολογικά, που αντιπροσωπεύουν την βούληση και τα συμφέροντα του έθνους-γένους των Ελλήνων 

Έτσι δεν ειναι;

Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik:

Σε συνέχεια του προηγούμενου....

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πιστεύουν ακόμα κάποιοι ότι όλοι αυτοί μέσα στην βουλή ότι έχουν ιερό και όσιο και να τάσσονται υπέρ του ενός ή του άλλου ομοίου κόμματος με διαφορετικό χρώμα για το φαίνεσθαι!!!!

Όλοι αυτοί έχουν και προσκυνούν τον μαμονα... Το χρήμα και λίγο τους νοιάζει αν εσύ και ο κάθε εσύ πεθαίνεις ή ζεις!!

Μην έχεις αυταπάτες... Μεγαλόσχημοι και μεγάλο πουστιδες όλοι στην εξουσία!!!

Ανώμαλοι παιδεραστές, κλέφτες και λαμόγια σε εξουσιάζουν γιατί εσύ ανόητε τους έδωσες κάποια στιγμή το δικαίωμα και με πίστη στην σκέψη ότι κάπου μπορεί να υπάρχει όφελος σε σένα, στην ευκολία σου ή ακόμα και στην οικογένεια σου και όχι για το γενικό καλό!!!

Είσαι ένας άνθρωπος που το μόνο που λές και κάνεις είναι το "ωχ αδερφέ, εγώ θα σώσω τον κόσμο;" και την πληρώνουν μαζί με εσένα μαλάκα και οι υπόλοιποι!!!! Καναπεδατε τεμπέλη της αρπαχτης και του καναπέ που ζεις με επιδόματα και όταν έρθει το αυγό στον κώλο σου τότε πας στο πληκτρολόγιο σου και πότε βρίζεις τον ένα και τον άλλο και άλλοτε ζητάς χρήματα ως κλαίουσα παρθένα!!!

Να δω πότε θα το πάρεις χαμπάρι στο τι ψηφίζεις και στο αν πρέπει να βγεις έξω να αγωνιστείς μαζί με άλλους για το καλό όλων!!!!

Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά κάνουν αγώνα τελικά και είναι αυτοί που εσύ βρίζεις!!!

Και αν σε χαλάει που τα λέω... Ένα θα σου πω!!! Στα αρχιδια μου ρε! Σε βαρέθηκα!

Υποτακτικέ τεμπέλη!






Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις