Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

«Κόλαση» φωτιάς στο Azovstal – Oι Ρώσοι ισοπεδώνουν ότι έχει απομείνει (video)


 «Κόλαση» φωτιάς στην Μαριούπολη καθώς το Azovstal «σφυροκοπείται» ανηλεώς από τις ρωσικές δυνάμεις προκειμένου να εξουδετερωθεί η τελευταία εστία ουκρανικής αντίστασης.

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά χτυπούν με βόμβες FAB-3000.

Η FAB3000 μία μη κατευθυνόμενη βόμβα βάρους 3 τόννων η οποία έχει σχεδιαστεί κυρίως για την καταστροφή βιομηχανικών, αστικών και λιμενικών υποδομών.

Από την ισχύ πυρός που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν με τα υπολείμματα του Τάγματος Αζόφ και με ότι άλλο έχει απομείνει από άλλα ουκρανικά τάγματα εντός της βιομηχανικής ζώνης Azovstal.

Σε ότι αφορά την επιφάνεια του βιομηχανικού συγκροτήματος θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει πλήρης εκκαθάριση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα είναι με τις υπόγειες εγκαταστάσεις οι οποίες αποτελούνται από τούνελ και πέντε υπόγεια επίπεδα (κάποιοι λένε ακόμα και οκτώ).

Ποια μέθοδο θα επιλέξουν οι Ρώσοι;

Σημειώνεται ότι η ρωσική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θέλουν να έχουν τελειώσει όχι μόνο με την Μαριούπολη αλλά κα με την ανατολική Ουκρανία μέχρι τις 9 Μαΐου καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις