Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

BINTEO ME εκτελέσεις Ρώσων στρατιωτών από Ουκρανούς επιβεβαίωσαν οι New York Times

 


Οι New York Times επιβεβαίωσαν τη γνησιότητα βίντεο που δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούν αιχμάλωτους Ρώους στρατιώτες. Οι εκτελέσεις έγιναν περίπου επτά μίλια νοτιοδυτικά της Μπούτσα, απ΄ όπου άλλα βίντεο δείχνουν νεκρούς άμαχους, ο θάνατος των οποίων αποδίδεται από τους Ουκρανούς σε ρωσικές δυνάμεις.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram τη Δευτέρα φαίνεται να δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να σκοτώνουν αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες σε ένα χωριό κοντά στο Κίεβο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times.

Το βίντεο επαληθεύτηκε από τους Times, ωστόσο, η εφημερίδα αποφάσισε να μην το δημοσιεύσει. Σύμφωνα με τους NYT, δείχνει έναν Ουκρανό στρατιώτη να πυροβολεί τρεις φορές έναν Ρώσο στρατιώτη, ενώ ένας άλλος άνδρας λέει “είναι ακόμα ζωντανός.”

Το βίντεο, ανέφεραν οι NYT, δείχνει επίσης τουλάχιστον τρεις άλλους Ρώσους στρατιώτες νεκρούς κοντά στο θύμα — που αναγνωρίζονται από λευκά περιβραχιόνια που φορούν συνήθως τα ρωσικά στρατεύματα. Ένας από τους στρατιώτες έχει εμφανή πληγή στο κεφάλι και τα χέρια του είναι δεμένα πίσω από την πλάτη του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times.

Οι στρατιώτες  βρίσκονται στο δρόμο κοντά σε ένα BMD-2 — ένα όχημα πεζικού που χρησιμοποιείται από τις αερομεταφερόμενες μονάδες της Ρωσίας, σύμφωνα με τον στρατιωτικό μελετητή Rob Lee.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις