Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Εικόνες ντροπής στον «Ευαγγελισμό»: Καταρρέει το αφήγημα Πλεύρη για «ενισχυμένο» ΕΣΥ


 «Καλλιεργείται το ίδιο αφήγημα ότι ξεμπερδέψαμε με τα μέτρα και την πανδημία, όταν οι ασθενείς κυριολεκτικά δεν χωράνε στα νοσοκομεία»

Eικόνα χθεσινή από διάδρομο και «σαλόνι» της Α’ Παθολογικης κλινικής στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έπειτα από τη χτεσινή γενική εφημερία.

Για μια ακόμα φορά, η φωτογραφία που στέλνουν υγειονομικοί του νοσοκομείου στο 902.gr είναι αποκαλυπτική του… «ενισχυμένου» και «θωρακισμένου» δημόσιου συστήματος υγείας.

«Ανάλογες εικόνες υπάρχουν και αλλού στο νοσοκομείο», όπως υποστηρίζουν. «Κατά τ’ άλλα ζητάνε άνοιγμα τουριστικό… Μόνο που σε μας κανείς δεν έρχεται για κρουαζιέρα…» σχολιάζουν.

Εκπτώσεις στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες εκπτώσεις στα υγειονομικά πρωτόκολλα, θέτοντας μεταξύ άλλων κρίσιμα και αποκαλυπτικά ερωτήματα:

«Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα η κάλυψη των εφημεριακών αναγκών του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, όταν μέρες τώρα παρατηρείται αύξηση στα περιστατικά Covid που εισάγονται στο νοσοκομείο (και ομοίως κατακόρυφη αύξηση στους υγειονομικούς), μάλιστα την προηγούμενη κιόλας ημέρα η κλινική Covid είχε 14 εισαγωγές;

Γιατί πάλι μπροστά και στην τουριστική περίοδο που έρχεται, καλλιεργείται το ίδιο αφήγημα ότι ξεμπερδέψαμε με τα μέτρα και την πανδημία, όταν οι ασθενείς κυριολεκτικά δεν χωράνε στα νοσοκομεία και τα ράντζα έχουν γίνει καθεστώς επιβεβαιώνοντας την ανεπαρκή στήριξη των δημόσιων νοσοκομείων στο σύνολό τους;» 

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις