Αίσθηση Ελευθέριας... Νιώστε τη!!! Με τον Χρήστο Παπαπαναγιώτου Frik 22/5/2022

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Πρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να EXOYME κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδί και στη χώρα μας» (ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ;)

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΦΙΜΩΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ... Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΣΟΦΙΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΟΙ!

Τα εργαστήρια του ΕΟΔΥ, επίσης, είναι σε ετοιμότητα να εξετάζουν δείγματα πιθανών κρουσμάτων για την ανίχνευση του αδενοϊού ή άλλων ιών που προκαλούν τέτοια συμπτώματα.

«Πιθανόν να έχουμε κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδιά και στη χώρα μας», τόνισε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (22/04/2022), ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ότι είναι «πιθανόν να έχουμε κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδί και στη χώρα μας». Το πιθανό κρούσμα ελέγχεται για τον αδενοϊό, ο οποίος πιθανολογείται ότι ευθύνεται για τα κρούσματα ηπατίτιδας σε παιδιά σε μια σειρά χωρών του κόσμου. Τα περισσότερα κρούσματα έχουν εντοπιστεί στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία.

Ο κ. Ζαούτης σημείωσε ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν ήπια συμπτώματα. Κάλεσε δε σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Παίδων της χώρας, να υποδεχτούν και να αντιμετωπίσουν πιθανά κρούσματα. Τα εργαστήρια του ΕΟΔΥ, επίσης, είναι σε ετοιμότητα να εξετάζουν δείγματα πιθανών κρουσμάτων για την ανίχνευση του αδενοϊού ή άλλων ιών που προκαλούν τέτοια συμπτώματα.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις