Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

H TOYPKIA θέλει να στείλει πλοία για εκκένωση Αζοφιτών, μισθοφόρων κ.λ.π. από το Azovstal – Ρωσία: «Μην πλησιάσετε»

 Τι ανακοίνωσε ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χ.Ακάρ: «Για ανθρωπιστικούς λόγους πρέπει να τους διασώσουμε»

Ο Τούρκος ΥΠΑΜ Χ. Ακάρ, δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε εκκένωση από την Μαριούπολη «κατοίκων και πολιτών άλλων χωρών» (!)

μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, δηλαδή αναφέρεται στην εκκένωση Αζοφιτών, μισθοφόρων και δυτικών πρακτόρων που έχουν εγκλωβιστεί στο βιομηχανικό συγκρότημα Azovstal.

Το υπόλοιπο μέρος της πόλης έχει περάσει στο σύνολό του στον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων και άρα οποιαδήποτε εκκένωση αφορά μόνο το Azovstal καθώς στις άλλες περιοχές της πόλης οι Ρώσοι έχουν αναλάβει την φροντίδα των κατοίκων.

«Μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη πλοίων για την εκκένωση αμάχων και τραυματισμένων τόσο Τούρκων όσο και πολιτών άλλων χωρών από τη Μαριούπολη».

Η ρωσική άρνηση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ήταν κάθετα αρνητική ακριβώς όπως είχαν αρνηθεί και στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν που ήθελε να πραγματοποιηθεί μία κοινή ελληνογαλλική επιχείρηση εκκένωσης στην Μαριούπολη.

Οι Ρώσοι θέλουν να συλλάβουν τους νεοναζιστές του Τάγματος Αζόφ οι οποίοι μετέπειτα θα διερευνηθούν για το αν έχουν συμμετοχή σε εγκλήματα κατά αμάχων και εν συνεχεία θα δικαστούν και θα φυλακιστούν.

Οι μισθοφόροι θα φυλακιστούν επίσης.

Όσοι δεν έχουν συμμετοχή σε εγκλήματα από τους Ουκρανούς στρατιώτες θα τυγχάνουν της συμπεριφοράς που επιβάλει η Συνθήκη της Γενεύης σε ότι αφορά τους αιχμαλώτους πολέμου.

Δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον οι Ρώσοι και για τους δυτικούς πράκτορες, οι οποίοι θεωρούνται ότι είναι πάρα πολλοί και όχι μόνο από ΗΠΑ-Βρετανία αλλά και από Γαλλία και άλλες χώρες.

Στην ουσία η Τουρκία προσπαθεί να πουλήσει «εξυπηρέτηση» στην Δύση και να εκκενώσει τους Δυτικούς πράκτορες που η Δύση δεν θέλει να πέσουν στα χέρια των Ρώσων.

Άλλωστε η φράση «όσο και πολιτών άλλων χωρών», του Τούρκου ΥΠΑΜ τα λέει όλα.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις