Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

H παράξενη κίνηση του TZO Μπάιντεν προκαλεί συζήτηση και ανησυχία: Χαιρετά τον… αέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ; - Δείτε TO BINTEO που αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού

 


«Χαμένος» έμοιαζε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν χθες Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση μιας ομιλίας του, όταν γύρισε στο πλάι και προέταξε το χέρι του σαν να χαιρετούσε κάποιον. Όμως κανένας δεν ήταν εκεί…

Ο 79χρονος Μπάιντεν είχε μόλις ολοκληρώσει μια ομιλία 40 λεπτών στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα όταν γύρισε στα δεξιά του και προέταξε το χέρι του σαν να ήθελε να το δώσει σε κάποιον.


Δεν υπήρχε όμως κανείς άλλος στη σκηνή και κανείς από το πλήθος δεν πλησίασε τον αμερικανό πρόεδρο, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η παράξενη κίνηση προκάλεσε πολλά σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, ο οποίος αναδημοσίευσε τις εικόνες με τον αμερικανό πρόεδρο, συνοδεύοντάς τες με δυο μάτια γουρλωμένα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κινήσεις του Τζο Μπάιντεν γίνονται αντικείμενο σχολιασμού, με τους Ρεπουμπλικάνους να θέτουν και αυτή τη φορά ερωτήματα για τη γνωστική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ.


Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις