Κυριακή 24 Απριλίου 2022

ΓΗΙΝΑ KI ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


 Εύχομαι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, σε ολόκληρο τον Ελληνισμό! Ο Λυτρωτής Ιησούς, ας φέρει την ίαση και την ειρήνη σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτό το τελευταίο βέβαια, είναι...κομματάκι ουτοπία, καθότι το πολεμικό γονίδιο αποτελεί ίδιον της ανθρωπίνου φύσεως και δη της Ελληνικής! Απλά, τω καιρώ τουτω οι Έλληνες μετηλλάχθησαν από ένα έθνος πανθηρων σε έναν λαό προβάτων! Κατά τον Χιθ και τον Χάνσον στο βιβλίο τους "Ποιος σκότωσε τον Όμηρο", η στρατιωτική δεινότητα των αρχαίων Ελλήνων και συγκεκριμένα της Σπαρτιατικής φάλαγγας απετέλεσε το αίτιο, σύμφωνα με το οποίο ο πολιτισμός ημών των Καυκασιων κυριάρχησε, επάνω στον πλανήτη. Οι λευκοί...σκότωναν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, αφού μετεξέλιξαν την φάλαγγα των Λακεδαιμονίων, οι οποίοι Λακεδαιμόνιοι είχαν αναγάγει την πολεμική τέχνη σε επιστήμη! 


Στον καιρό που διαγουμε, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, αφού οι πόλεμοι είναι υβριδικοί, πολυεπίπεδοι, γίνονται συνήθως με proxy στρατιές, (πόλεμος δι' αντιπροσώπων) ενώ χρηματοδοτούνται από τους ίδιους διεθνείς τραπεζίτες, εδώ κι έναν αιώνα. Μην ξεχνάτε, ότι αυτές καθ'αυτές οι Τράπεζες, που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, στήριξαν οικονομικά και τους Συμμάχους! Σήμερα, όμως το κακό παράγινε! Φαινόμενα, όπως ο νοητικός έλεγχος των μαζών, οι ψευτοπανδημιες και λοιπά κοινωνικά πειράματα, οι τεχνητές χρεοκοπίες, ούτως ώστε με την χρήση ΨΕΥΤΙΚΟΥ χρήματος, (μιας και το χρήμα πλέον ουδόλως αντιστοιχεί στην αξία του σε χρυσό, από την Συνθήκη του Bretton Woods κι εντεύθεν) να καθίσταται δεσμεύσιμος και δημευσιμος ο φυσικός πλούτος των κρατών και τέλος η ΕΝΤΟΛΗ για ΑΦΑΝΙΣΜΟ όσων πατριωτικών φωνών αντιτίθενται σε τουτο τον ΨΕΥΤΙΚΟ (αλλά πολιτικά ορθό, μην το ξεχνάμε αυτό) ντουνιά, υπό την... ευγενική χορηγία των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος και λοιπούς...φιλανθρώπους, έχει αρχίσει να κάνει τους λαούς...Τούρκους! 

Η ταπεινότητα μου πιστεύει, ότι είναι μόνο ζήτημα χρόνου η πλήρης κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικου και οικονομικου  παγκοσμίου μοντέλου διακυβέρνησης των μαζών! Οι διεθνείς πολιτικάντηδες και οικονομικοί νταβατζήδες, τουτέστιν αυτοί οι αιμοσταγείς τυχοδιώκτες θα φύγουν νύχτα!! Και όχι, δεν πρόκειται για "τρόπο του λέγειν", ούτε για κοινότοπη έκφραση αστεϊσμού!! Θα σας εξηγήσω τί εννοώ, τεκμαίροντας την θέση μου. Ως γνωστόν, υπό φυσιολογικάς συνθήκας, ο οργανισμός δίνει εντολή στους ενδοκρινείς αδένες των επινεφριδίων να εκκρίνουν την κορτιζόλη, η οποία είναι ουσία με αντιφλεγμονώδη δράση, πρόκειται δηλαδή για το φυσικό αντιφλεγμονώδες του σώματός μας. Παρόλα αυτά, σε περιόδους υψίστης μολύνσεως, (όπως αυτή που βιώνουμε  καλλιώρα) είτε αυτή είναι ατμοσφαιρική, είτε μικροβιακή, είτε...ανθρωποειδής, τα επινεφρίδια αναστέλλουν σε μεγάλο ποσοστό την έκκριση της κορτιζόλης, κατά τις νυχτερινές ώρες. Τοιουτοτρόπως, μια σημαντική γραμμή αμύνης του οργανισμού έχει καμφθεί! Από εκεί βγήκε και η έκφραση: "Ο ασθενής βάρυνε την νύχτα"!

Μετά το σκότος όμως έρχεται το ΦΩΣ! Ήρθε σήμερα! Είναι ο Νυμφίος στο εξ'αιματος συμβόλαιο του με την ανθρωπότητα! Το τίμιο αίμα του και η Ανάσταση του ήταν η εγγύηση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ στον επουρανιο γάμο του με τους ανθρώπους! "Όστις θέλει οπίσω μου ελθειν!". Ο Χριστός δεν υποχρεώνει κανέναν! Ούτε έχει ανάγκη, από κανέναν! Με ένα ανοιγοκλεισιμο του ματιου του δυναται να δημιουργήσει ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ! Λέτε να μην μπορεί να πλάσει άλλες οντότητες... σφυζουσες και υπερχειλιζουσες σεβασμού κι ευγνωμοσύνης, απέναντι στο πρόσωπό του;;!! Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΑΣ έχει την ανάγκη του! Εάν αυτή την στιγμή εξαφανιστεί το ανθρώπινο ον, αυτό θα είναι το ΤΕΛΟΣ της υπαρξης μας, όχι μόνο επάνω στον πλανήτη αλλά...σε ολόκληρο το Σύμπαν, αφού άνθρωπος δεν πρόκειται να ξαναδημιουργηθεί ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ σε οιαδήποτε γωνία του Συμπαντος, όσα χρόνια κι αν περάσουν! Κι αυτό διότι οι συνθήκες οι οποίες δυνητικά θα λάβουν χώρα στο μέλλον θα είναι τελείως διαφορετικές, από αυτές, που έδωσαν το πρώτο κυτταρο, λίγα δισεκατομμύρια χρόνια πριν! Είναι τέτοια η πολυπλοκότητα και η πληθώρα των ενζυμικών αντιδράσεων και των μεταλλάξεων, η οποία έδωσε την αφεντιά μας, που η συγκεκριμένη ακολουθία θεωρείται... ουτοπία να επαναληφθεί κατά τον ίδιο τρόπο! Αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά δόγματα της Εξελικτικής Βιολογίας και της Αστροβιολογίας. 

Το λοιπόν, είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Κι ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ! Μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό... 

                         ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! 
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις