Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο: Δ.Μπάκος-Γ.Καϋμενάκης μπαίνουν στην αγορά των ΜΜΕ – Ο Δ.Μελισσανίδης κάνει τηλεόραση

 


Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας, καθώς το επιχειρηματικό δίδυμο των Δημήτρη Μπάκου – Γιάννη Καϋμενάκη έκλεισαν την αγορά ενός περιφερειακού σταθμού στην Αττική, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό αφορά μόνο την άδεια, κάποιες πηγές αναφέρονται στο κανάλι 9 που ανήκει στον όμιλο του αποθανόντος Δημήτρη Κοντομηνά. 

Το επιχειρηματικό δίδυμο έχει ενημερώσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, αλλά και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ότι μπαίνει στα ΜΜΕ και σκοπεύει να τον αναπτύξει, έχουν ένα περιφερειακό πλάνο.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για δύο αδελφικούς φίλους, οι οποίοι είναι μέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενώ παράλληλα διατηρούν μεγάλο στόλο αλιευτικών στον Κόλπο.

Η κινητικότητα στα ΜΜΕ συμπληρώνεται από το Ναυτεμπορική TV το οποίο έλαβε τυπική έγκριση από το ΕΣΡ και θα εκπέμψει διαδικτυακά και σε μια από τις δύο διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η όμιλος του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει πιάσει έναν χώρο στο Νέο Ηράκλειο, ο οποίος είναι 2.000 τμ. και πιθανότατα εκεί θα στεγαστεί όλο ο όμιλος Ναυτεμπορική.

Παραδόξως δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την αγορά κάποιου περιφερειακού σταθμού και στόχος του Δ.Μελισσανίδη είναι να διεκδικήσει την άδεια καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις