Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Συναυλία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς την Πέμπτη - KOINOΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

 


Συναυλία στήριξης στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 17:00 έξω από το υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17). 

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι Active Member, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Νίκος Ξυδής και ο Βασίλης Ράλλης, ενώ οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση και σε άλλους καλλιτέχνες.




Η Κλέλια Ρένεση υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Με ένα κείμενο, στον λογαριασμό της στο instagram, η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, δηλώνει ότι στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας.

Στην ανάρτηση της η ηθοποιός, δηλώνει ότι θα είναι παρούσα στην νέα συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι υγειονομικοί την Πέμπτη έξω από το υπουργείο Υγείας και επιτίθεται στα media.

Γράφει η Κλέλια Ρένεση:

21 μερα απεργιας πεινας. Εξαθλιωμενοι, εξαντλημένοι, πληρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι απο ολους, εκατονταδες συμπολιτες μας παλευουν για το δικαιωμα της εργασιας σε ενα κρατος που απεδείχθη τυφλο , κουφο κ ακαμπτο.

Δωστε στον κοσμο πισω τη δουλεια του !!

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπιζοντας να χουν αντεξει / Υγ: κουφαλες ΜΜΕ μονο για την απεργια πεινας της οξωαποδω μας σερβιρετε.. για ολη αυτη τη καταντια ΛΕΞΗ!

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις