Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Γάλλος δημοσιογράφος: «KOYMANTO στον ουκρανικό Στρατό κάνουν Αμερικανοί – Το είδα με τα μάτια μου» (BINTEO) Επιβεβαιώνονται οι Ρώσοι - Βρίσκονται δυνάμεις του ΝΑΤΟ μέσα στο Azovstal;


 Ένας Γάλλος δημοσιογράφος ο οποίος πήγε στην Ουκρανία για να ακολουθήσει τους Γάλλους μισθοφόρους που ήθελαν να πολεμήσουν τους Ρώσους αποκάλυψε ότι κουμάντο στον ουκρανικό Στρατό κάνουν Αμερικανοί, όχι βεβαίως ο επίσημος Στρατός των ΗΠΑ.

Ο δημοσιογράφος που επέστρεψε έκπληκτος από την Ουκρανία, έδωσε αναλυτικό ρεπορτάζ με τα όσα έζησε από την εμπόλεμη ζώνη. Και η μαρτυρία του είναι άκρως αποκαλυπτική, για την ακρίβεια δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο παρά μόνο ως παραφιλολογία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το κουμάντο στο έδαφος όσον αφορά την οργάνωση της ουκρανικής άμυνας, το έκαναν Aμερικανοί πολίτες«Το είδα με τα μάτια μου», είπε ο δημοσιογράφος.

Οι εθελοντές αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία στην αρχή, γεγονός που του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Τους ζητήθηκε αμέσως να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, ακόμα και του δημοσιογράφου, ενώ θα τους έδιναν κάρτες sim δικές τους για να χρησιμοποιούν. Όπως γλαφυρά περιγράφει, ο ίδιος και οι εθελοντές σχεδόν συνελήφθησαν μόλις πάτησαν το πόδι τους στην Ουκρανία.

Ο Aμερικανός που τους ανέλαβε, τους ξεκαθάρισε αμέσως ότι αυτός κάνει κουμάντο και όχι οι Ουκρανοί. Είναι βέβαιο ότι αυτή η αποκάλυψη αλλάζει τα δεδομένα και ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν εγκλωβισμένους στρατιωτικούς από νατοϊκές χώρες να βρίσκονται στο εργοστάσιο χάλυβα στην Μαριούπολη, μαζί με τους μαχητές της Αζόφ. Είναι μάλιστα τόσο σοβαρή κατάσταση, που οι Ρώσοι κατήγγειλαν πως στο ελικόπτερο που κατέρριψαν υπήρχαν μέσα Γάλλοι μισθοφόροι, ενώ ο Μακρόν έπειτα από την κατάρριψη καρατόμησε τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών.

Δείτε τα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί με αγγλικούς υπότιτλους

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις