Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μαριούπολη: Επικίνδυνο βιολογικό υλικό βρέθηκε μέσα σε εργοστάσιο!


 Μια περίεργη ανακάλυψη ισχυρίζεται ότι έκανε ο Ρώσος πολεμικός ανταποκριτής της Komsomolskaya PravdaΝτμίτρι Στέτσιν, στα υπόγεια του εργοστασίου Ίλιτς στη Μαριούπολη. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο ήταν ένα από τα δύο κρησφύγετα των μαχητών της Αζόφ και των αντρών των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας, το οποίο όμως εκκενώθηκε με τους μαχητές να παραδίδονται στις ρωσικές δυνάμεις. Το άλλο εργοστάσιο, το Azovstal συνεχίζει να πολιορκείται.

Ο ανταποκριτής έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό που δείχνει ειδικές συσκευασίες για επικίνδυνα βιολογικά υλικά που αποτελούν βιολογική απειλή ή είναι μολυσματικά με κάποιο τρόπο. Αυτοί οι σφραγισμένοι δοκιμαστικοί σωλήνες – δοχεία κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια, από μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή τέτοιων προϊόντων, σύμφωνα με τον Ρώσο.

Ο στρατιωτικός ανταποκριτής "KP" Steshin βρήκε δυσοίωνα δοχεία για βιοϋλικά

Από την αρχή του πολέμου υπάρχει μία παραφιλολογία για μυστικά εργαστήρια τα οποία χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, στο έδαφος της Ουκρανίας. Ήταν ισχυρισμός που θα αποτελούσε άλλη μία θεωρία συνωμοσίας, έως την στιγμή που η βρετανική Daily Mail έδωσε στοιχεία για περίεργες χρηματοδοτήσεις του υιού Μπάιντεν, Χάντερ σε επιχειρήσεις σχετικού αντικειμένου στην Ουκρανία.

Η συλλογή του "φαρμάκου" είναι καταπληκτική

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο σχόλιο για τους ισχυρισμούς αυτούς του Ρώσου πολεμικού ανταποκριτή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις