Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Φωκίδα: ΜΕΓΑΛΟ Κράξιμο στον πρώην «παπαροκά» Νεκτάριο Μουλατσιώτη και οπου φυγει φυγει!! - Γιατί τον αποδοκίμασαν - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΑΝΑΞΙΟΣ!!!


 Ένταση επικράτησε σε εκκλησία στο Λιδωρίκι με τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη, τον πρώην «παπαροκά», που είναι πρωτοσύγκελος στην Ιερά Μητρόπολης Φωκίδας.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων που βρίσκονταν στον ναό, την ώρα της Λειτουργίας ο γέροντας Μουλατσιώτης έκανε παρατήρηση στον ιερέα λέγοντάς του πως η Αγία Τράπεζα είναι τρύπια και βρώμικη.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, του είπε πως η εκκλησία θα έπρεπε να είναι πιο καθαρή τέτοια ημέρα, ενώ σχολίασε και τα ράσα που φορούσε.<

Όπως γράφει το tvstar, όλα αυτά έγιναν μέσα στο Ιερό, χωρίς να ακούσει κάτι κάποιος από τους πιστούς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ιερέας βγήκε έξαλλος στην Ωραία Πύλη, διέκοψε τη Θεία Λειτουργία, και είπε στους πιστούς τι ακριβώς συνέβη.

Ο ιερέας και οι πιστοί βγήκαν από τον ναό αποδοκιμάζοντας τον γέροντα Μουλατσιώτη και φωνάζοντας «ανάξιος», την ώρα που εκείνος αποχωρούσε


Τι λέει ο πάτερ Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Η πλευρά του πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Φωκίδας πατέρα Νεκτάριου Μουλατσιώτη, σε επικοινωνία με το tvstar, τόνισε ότι το περιστατικό πήρε αναίτια μεγάλες διαστάσεις με ευθύνη του ιερέα.

Ο πρωτοσύγκελος έκανε προσωπική παρατήρηση στον ιερέα (μέσα στο ιερό) για την κατάσταση της Αγίας Τράπεζας, καθώς ήταν ημέρα γιορτής και δεν ήταν καθαρισμένη και στολισμένη όπως έπρεπε και τότε ο ιερέας εξεμάνη και βγήκε στην Ωραία Πύλη φωνάζοντας και ζητώντας από την πρεσβυτέρα να αποχωρήσουν μαζί από τον ναό.

Η Λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά με τον πρωτοσύγκελο και άλλους ιερείς που ήταν παρόντες, αλλά όταν έφευγε ο πρωτοσύγκελος περίπου 20 άτομα τον αποδοκίμασαν.

Ο ίδιος δεν έδωσε συνέχεια και τους έλεγε «Χριστός Ανέστη». Η μητρόπολη Φωκίδας συνδυάζει το περιστατικό της έντονης αντίδρασης του ιερέα με την επιθυμία του να μετακινηθεί σε άλλη μητρόπολη, αίτημα που ακόμη δεν έχει γίνει αποδεκτό.

Ο ιερέας πήγε στο σπίτι του και εκεί βρέθηκαν αρκετοί πιστοί, που του ζήτησαν να επιστρέψει στην εκκλησία και να ευλογήσει τα εδέσματα που ετοιμάζονται λόγω της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ FOCUS FM
@stefanosdamianidis Πήγε ο #Μουλατσιώτης & έκανε παρατήρηση στον παπα Δημήτρη στο #Λιδωρίκι γιατί η Αγία Τράπεζα ήταν(;) βρώμικη! Ο Πρόεδρος του χωριού λέει ότι όλα έγιναν γιατί ο ιερέας δεν θέλει να βγάζει δίσκο! Ο παπάς αποχώρησε από τον Ναό & οι πιστοί τα έψαλαν στον παπαροκά! #Με_τον_παπαΔημήτρη ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Damianidis

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις