Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου – “Είχε εμμονή μαζί μου κι έστελνε λουλούδια… στον εαυτό της”


 Μία μαρτυρία που ρίχνει κι άλλο “φως” στην προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η 33χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας. Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται.

“Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη”

“Δυστυχώς τη συγκεκριμένη τη γνωρίζω από μικρό κορίτσι 14 χρονών. Από τότε έζησα μια περίεργη κατάσταση όπου με καλούσαν με απόκρυψη όλη μέρα και κανένας δεν μιλούσε. Ανακάλυψα πως ήταν αυτή και θεώρησα πως απλά επειδή ήμουν πολλές ώρες με τον θείο της το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε. Άλλαξα αριθμό κινητού αλλά μετά πάλι από λίγο καιρό ξανά το ίδιο με τις κλήσεις απόκρυψης. Μίλησα τελικά στον προπονητή μου και του λέω συμβαίνει αυτό και μετά ηρέμησε η κατάσταση”, είπε αρχικά ο άνδρας.

Όμως, όπως επισημαίνει, δεν τελείωσε. “Μετά σχεδόν από 2 χρόνια άλλαξα και τρίτη φορά αριθμό. Είδα κι απόειδα και μια μέρα με καλεί η μητέρα της και μου λέει πως πρέπει να μου μιλήσει επειγόντως μαζί μου για την κόρη της (Ρούλα). Έρχεται στο σπίτι μου και μου λέει αν έχω κάνει κάτι μαζί της και της λέω ‘φυσικά και όχι τι είναι αυτά που λέτε;’. Μου λέει τα έχει γράψει όλα στο ημερολόγιο της, πώς ήταν η πρώτη της φορά μαζί σου στο σπίτι σου και έχω δει και τα λουλούδια που της έστειλες με καρτούλα που έλεγε: ‘Σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά που ζήσαμε, με αγάπη’. Το σοκ μου μεγάλο γιατί πλέον κατάλαβα πως εκείνος ο ενθουσιασμός, πλέον, ήταν εμμονή και δεν ξέρω τι άλλο ψυχικό νόσημα μπορεί να θεωρηθεί”, συμπλήρωσε.

“Το πρόβλημα είναι ότι προπονητής και γείτονες πίστευαν πως όντως είχα κάνει κάτι μαζί της και δεν μου μιλούσαν και όλοι με έδειχναν με αποτέλεσμα να αλλάξω γειτονιά! Αυτά δεν τα ξέρουν ούτε οι γονείς μου. Από τότε είχε θέματα λοιπόν…”, κατέληξε ο μάρτυρας.

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις