Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πάτρα: Ανατροπή με την προμήθεια της κεταμίνης στη δολοφονία της Τζωρτζίνας


 Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Νέες πληροφορίες για τη διαδρομή της Κεταμίνης και για το πώς αυτή η φονική ουσία έφτασε στα χέρια της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA υπάρχει ένα πρόσωπο «κλειδί» από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δεν αποκλείεται να προμήθευσε χέρι με χέρι την φονική αυτή ουσία, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή της 9χρονής.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής επικεντρώνονταν στις αναζητήσεις της 33χρονης μητέρας στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονταν στις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο Google, όπου εκεί φέρεται η μητέρα των παιδιών να αναζητούσε την κεταμίνη.

Φυσικά το γεγονός ότι μπορεί να προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να την αναζητούσε στο ίντερνετ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις παρενέργειες της εν λόγω ουσίας.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
04:12

Ο Δασκαλάκης επιβεβαιώνει ότι η Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου -ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της 30χρονης, Μάνο Δασκαλάκη– επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο.

Σχετικά με το tablet με το οποίο έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρέπει να ερευνηθεί αν έχει γίνει κάποια ύποπτη αναζήτηση από εκεί.

«Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης»

Σημειώνεται πως ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης, αναφέρθηκε χθες, μεταξύ άλλων, στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής που διήνυσε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της φερόμενης ως δράστριας.

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» είπε ο κ. Σφακιανάκης.

Πάντα, όπως υποστήριξε ο κ. Σφακιανάκης, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις. «Το έγκλημα για να αποδειχθεί, όμως, χρειάζονται διαδικασίες. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας, με αυτές τις διαδικασίες, θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

«Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα ‘έφαγε’. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις